Изберете пръстен на любимата според зодията и

август 25 | , , , ,

Жената Овен
Вашата възлюбена – импулсивният и активен Овен, особено ще хареса не широк пръстен, с проста лаконична форма от бял метал ( злато, платина ), но със сложна елмазeна украса, създаваща игра за въображението.
Това може да бъде и гладък пръстен, със скромен единичен брилянт, поставен в „капка“. По принцип камъкът трябва да бъде една блестяща искра на фона на метала.
Жената Телец
Избирайки подарък, можете да дадете воля на фантазията, която може да бъде ограничена само от средствата. Телецът обича всичко, стига да е най-голямо, скъпо и ценно. Той просто е омагьосан от блясъка на изделията с изумруди и брилянти, а също от изящния антиквариат. При това като правило жените -Телци харесват контрастните съчетания на множество камъни. Това трябва да бъде рогът на изобилието, олицетворяващ фойерверк от чувства. Металът – бяло злато, платина, благородни покрития.

Жената Близнаци
На вашата неспокойна дама на сърцето ще отиват както съвременни пръстени, фантазии ни, с неправилна форма, така и строги, в стил авангард, с големи камъни. Хубаво е, ако в пръстена са използвани плетеници. Още по-добре е, ако той се състои от няколко детайла, закрепени помежду им. Може да не е много скъп, но трябва да се отличава с изискан дизайн.

Жената Рак
Ако ви е очаровала тази женствена дама, то следва да я покорите с перли, лунен камък и нежно блещукащия опал. Ракът не е равнодушен към среброто и бялото злато, към спокойните и плавни форми. Избягвайте да подарявате пръстен с камъни без обков – Ракът не трябва да остава без „дом“. За предпочитане са „меките“ камъни, защото блясъкът на брилянтите и хладната острота на граната ще безпокоят Рака.

Жената Лъв
Ако искате да сломите гордата и непристъпна царствена Лъвица, то изберете пръстен-уникат. Лъвовете особено ценят ексклузивното, подчертаващо тяхната изключителност. При това няма да е излишно да гравирате на изделието надпис-посвещение, което да напомня за вас. Лъвовете обожават да колекционират скъпоценности и да ги демонстрират пред „своите“ поклонници. Ритуалът по дарението трябва да бъде изискан, публичен, пред очите на изумените от възхищение обожатели.

Жената Дева
Видимо да се устрои истински празник. Поднесете й малко пръстенче с блестящ камък – например авантюрин. Пръстенът не трябва да е твърде ярък и забележим, но обезателно мил и малко „срамежлив“. Хубаво е, ако има сложна инкрустация, напомняща възел или мозайка – Девата обожава да разгадава главоблъсканици. Подаръкът вй не трябва да шокира пресметливата ви любима с цената и разкоша си. В противен случай рискувате пръстенът да бъде прибран на сигурно в кутийка.

Жената Везни
Демонстрирайки своята любов към Везните, избирайте не само подаръка, но и опаковката. Това трябва да бъде скъпа кутийка, хармонираща с украшението. Пръстенът пък трябва да се състои от две части. Това може да бъде плетеница, сцепление, съединение с нещо, при това отдавайте предпочитание на природните форми -стилизирана двойка делфини, сплетени цветя, ръце, клонки на дървета. Количеството камъни да бъде четно, с еднакъв размер, но може различни по цвят.

Жената Скорпион
Тайнствените дълбини на душата на вашата любима я теглят към сложен пръстен, частите на който да се поставят една в друга, образувайки сложна плетеница. При това отделните съставки да бъдат неравнозначни и контрастни – по цвета на метала, по камъните, по орнаментите и така нататък. Вътрешната същност на Скорпиона е трансформацията, затова на жената ще достави особено удоволствие възможността по собствено желание да изменя формата на пръстена, да играе с него.

Жената Стрелец
Вашата избраница е далновидна – Камък в нежни тонове – от бледосин през наситено син до виолетов ( александрит, аквамарин, сапфир ), трябва да бъде с овална или кръгла форма, голям, прозрачен. Обковът трябва да е ажурен. Камъкът – широк, за да „обхване“ необятния кръгозор на Стрелеца.Жената Козирог
Своята несъмнено сериозна и целеустремена дама без съмнение ще зарадвате с фамилни скъпоценности, тъй като Козирогът вътрешно се прекланя пред старината и антиквариата. Той цени също така лаконичността, точността и надеждността, затова пръстенът трябва да е с голям непрозрачен камък и да съдържа минимум „лекомислени“ детайли. Основното внимание трябва да се съсредоточи на камъка, неговия цвят и форма. Той може да бъде много рядък кристал или необичаен самоцвет, или въобще уникално творение на природата, придобито с много труд – например от морското дъно.

Жената Козирог
Своята несъмнено сериозна и целеустремена дама без съмнение ще зарадвате с фамилни скъпоценности, тъй като Козирогът вътрешно се прекланя пред старината и антиквариата. Той цени също така лаконичността, точността и надеждността, затова пръстенът трябва да е с голям непрозрачен камък и да съдържа минимум „лекомислени“ детайли. Основното внимание трябва да се съсредоточи на камъка, неговия цвят и форма. Той може да бъде много рядък кристал или необичаен самоцвет, или въобще уникално творение на природата, придобито с много труд – например от морското дъно.

Жената Водолей
Ако сте обикнали непредсказуемия Водолей, то ще ви бъде трудно да направите правилния избор, за да угодите на своята дама. Проявете изобретателност и изберете нещо съвсем неочаквано по форма и съдържание, дори шокиращо обществения вкус. Пръстенът за свободолюбивия Водолей не трябва да напомня „окови“, затова трябва да е многофункционален – например пръстен-часовник, пръстен – музикална кутийка, пръстен-термометър, пръстен – холограма.

Жената Риби
Очарователните, чувствителни и тайнствени Риби смело можете да примамите с бляскаво украшение. Най-добре ще им подхождат перли, корали в сребро или бяло злато. Избягвайте камъните, прикрепени в „лапки“ – Рибите не обичат да попадат в „мрежи“ или „на кукичка“. Подходящи са прозрачните камъни с нежни, преливащи водни оттенъци и игра със светлината. Най-добрата форма на пръстена – стилизирана.

Източник: www.limpa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top