За кои зодии изучаването на английски език е най-подходящо?

януари 28 | , , ,

Понякога хората си задават въпроса “Кой език би се изучавал по-лесно и по-бързо?”. А рядко се случва да се замислят за обратното “А дали този език е подходяш за мен и ако не е, кой друг език би бил по-подходящ?”

И тук веднага се повдига въпроса за критерия. По какво да ги сравняваме и подбираме тези езици.  По-едрина, по височина или …? И тук на помощ ни идват зодиите. Изучавайте чужд език според своята зодия. Ще го сравнявате по своите индивидуални психологически особености, залегнали традиционно в характеристиките на зодиите и това е може би най-правилния подход.

Изучавайте чужд език според показателите на своята зодия. Някои статистически изследвания показват, че на едни хора по-лесно им се отдава изучаването на английски език, други остават възхитени от мелодиката на италианския, трети ги убий, но нещат да се занимават с друго, освен с японски език, за четвърти – не е сложна граматиката на немския или френския език и т.н.

Оказва се, че английски език най-лесно усвояват представителите на следните зодии – телец, стрелец, водолей.

Телците, например, при обучение по английски език, проявяват своето търпение и настойчивост. За тях всички събития в живота, в т.ч. и посещенията на езикови курсове, се подготвят с търпение и без да се бърза. Сериозно проучват финансовите въпроси, нужни са им гаранции. А гаранции могат да дадат само традиционните методи за изучаване на чужди езици и само традиционните езици. В резултат, именно английски език се научава от тях най-качествено и за дълго.

Което е трудно да се каже за водолеите. Те най-вече постигат знания в практиката. Не им се зубри граматика, а и за какво им е, при положение, че едва ли е нужна при общуването? Така разсъждават хората на бъдещето – Водолеите. Затова лозунг на водолея е: “Английският език е език на бъдещето!” И това ги мотивира да учат именно английски.

Подобно мнение изразяват и стрелците. Те също не са против обучението по чужди езици по време на общуване, но те не забравят и за граматиката, разбирайки, че без нея е трудно да говориш правилно. За техните психологически особеност най-подхождат дистанционните курсове за обучение по чужди езици (в т.ч. и на английски език), отколкото – присъствените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top