Запознанство със Скорпион

януари 12 |

Има няколко определени начина на поведение със скорпиона. Първо: възприемайте ги сериозно, тяхната гордост откликва на ласкателството, на индивидуалното внимание. Независимо от това какво казва скорпионът, не му се противопоставяйте твърде разпалено. Това не значи, че трябва да бъдете лицемерен. Скорпионът има много силна интуиция, граничеща с окултизъм и може много лесно да проникне в истинските ви мисли.

Те са чувствителни към комплиментите и винаги ще реагират на тях, даже когато не ги заслужават. Не се скъпете с хвалебствията си относно нейното облекло (което е обикновенно провокиращо, ярко, за да привлече вниманието), затова колко е мила или колко е умна. Когато той се пошегува, смейте се, защото иначе ще се обиди. Опитайте се да затворите очи за техните грешки. Даже ги гледайте като добродетели. Не предлагайте да отидете на театър или на дълго пътуване или на концерт. Скорпионът твърде много обича къщата си. Опитайте една вечер в къщи, слушайки любимите си плочи и ще имате по-добър успех. Винаги искайте съвет. Никога не предлагайте да бъде направено нещо, което скорпионът не обича. Приемете предварително, че скорпионът знае всичко малко по-добре от всеки друг и вие ще бъдете добре в отношенията си с него.

Бъдете привързани, скорпионът се нуждае от привързаност и ще ви се отплати за нея. Над всичко обръщайте изключително внимание на всеки скорпион (мъж или жена), иначе те ще бъдат ревниви. Съгласявайте се с всеки план на скорпиона. Те не обичат да се върви срещу тях и да се коригират техните планове или цели. Когато имате среща с жена скорпион бъдете щедър. Ако ви покани на вечеря, занесете бутилка хубаво скъпо шампанско. Когато се опитвате да привлечете мъжа скорпион, бъдете провокиращи, носете дрехи, които подчертават вашата фигура, сложете си най-възбуждащия парфюм. Запомнете, че не можете да бъдете невинни със скорпиона.
Подаръци? Опитайте екзотично бижу, например мексикански или африкански амулет.

Скорпионите обичат да обожават техните тела. На нея можете да подарите нещо ярко и провокиращо за носене, а на него черни ботуши от кожа или блестящ от камъни колан. Ако вече връзката ви със скорпиона е установена можете да му дадете златна панделка за пениса му. Това е най-новото в мъжката бижутерия и много подхожда за него. За жената скорпион са подходящи обеци от топази. Топазът е камъкът на скорпиона, а дългите подрънкващи обеци предизвикват еротично усещане, когато се допират до шията й. Малка забележка: когато сте на вечеря навън, предложете морски ресторант. Скорпионите обичат риба. Ще помогне на романтичното настроение на скорпиона, ако атмосферата е приглушена. Разпръснете няколко възглавници по пода, запалете камината, слушайте романтични плочи. Не че обстановката е толкова важна, в края на краищата скорпионът ще прави любов и на циментения под на гаража, пълен с туби и ревящи двигатели.

Най-чувствителната им част са гениталиите. За мъжа даже леко докосване е в състояние да го направи вулкан. Защо не, те се възбуждат даже когато носят шорти. Жените родени под този знак могат да се възбудят даже когато кръстосат крака и ги движат в тази поза, така че бедрата им да се трият едно в друго. Нищо под небето не доставя на скорпиона мъж такова удоволствие както оралният секс.

One Response to Запознанство със Скорпион

  1. Todorka Krusteva каза:

    90% вярно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top