Жената скорпион

март 5 | , ,

Тя може да напише книга за това как трябва да се върви, да се говори и да се поглежда, когато искаш да изкушиш един мъж. Тази разтапяща чувственост се носи в долината на нейните желания и е предназначена да задоволи нуждите на нейното тяло. Само мъж с ниска сексуална потентност не откликва на страстта в нейните очи и глас. Без да каже нито сричка тя може да каже думата “секс” на всички възможни човешки езици. Когато срещне привлекателен мъж знае по какъв начин да го откъсне от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи, която и да било друга жена. За него е добре да не се противопоставя. Няма смисъл – един случай, когато и най-подвижния субект не може да устои на силата на привличане. Даже ако тя не е хубава нейните хипнотизиращи очи ще го задържат и той ще разбере как се чувства бедната сърна, когато е хипнотизирана от кобрата. Тя държи на бляскав ескорт. Където и да отиде обича да пътува първа класа и е по-добре да платите с усмивка. Ако сте ядосан от нейния невъзмутим начин да се разпорежда с парите ви, не го показвайте, в противен случай и вие и вашите пари скоро ще потънете в забвение. Тя има енергия за няколко жени. Обича да работи и играе много. Във всеки вид дейност тя е склонна да влага повече от необходимото. Това може да бъде вълнуващо, но и изтощава. Никога няма да бъдете отегчен, но може да почнете да мечтаете за по-тих и спокоен живот.

Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Но това не винаги се отнася само за секса, нейната страст към живота съществува независимо от какъвто и да било мъж. Това я прави непревземаема за мъжете, които искат да я подчинят и да я направят зависима. Даже когато те успеят те не могат да проникнат в тайните дълбини на нейната скрита чувственост.

В спалнята е взискателна и нейните изисквания са твърде тежки за много мъже. Има малко търпение за тези, които не са съизмерими с нея или я оставят наполовина задоволена. От друга страна е добра за тези, които страдат от психологични задръжки и ще направи чудеса от един импотентен мъж, ако причината е в мозъка му. Това не е алтруизъм от нейна страна. Начинът по който гледа на нещата е, че тя просто прави точно това, което е необходимо да му помогне, за да я задоволи. Има остър ум и е надарена със забележителна интуиция. Твърде критична и точна, вижда мотивите на другите и същевременно остава непроницаема за техните опити да я доближат. Истинският й характер не може да бъде лесно разкрит и може завинаги да си остане нейна тайна.

Упорита е в постигането на целите си. Има търпението и възможностите да ги постигне. Всичките й ходове са внимателно планирани, за да стигне целта. Необходима е силна воля, за да й се противоречи, тъй като знае какво иска и се опитва да го постигне с необикновена сила. Не може да бъде отклонена или накарана да промени решението си. Внимание: нейната изключителна емоционална натура веднъж разгневена може да стане много опасна. Тя става разрушителна и унищожителна. Ако я предадете, става най-опасния ви враг. Тя няма скрупули, когато иска възмездие за някой, който не е оправдал доверието й. Иска не само да накаже този, който я е обидил, но и да го унижи и подтисне.

Ревността е най-голямата й грешка. Очаква любовника й да запази всичкото обожание за нея. Открива изневери и там, където ги няма.
На празненства, ако този, който я придружава прекара няколко минути в частен разговор с привлекателна жена, тя решава, че той си урежда среща и съответно реагира. Не е типът жена, който стои тихо в ъгъла и се прави на лампион. Развихря се като буря. Презира слабостта и тези, които се поддават на натиск. Ако имате пропуски в защитата си, тя ще ги открие. Ако искате да стоите близо до нея трябва да съумеете да получите това, защото няма да ви го поднесе. Ако е добре предразположена, тя се държи с любовника си като с крал. Но когато настроенията й се променят (а те много често се менят) тя го изравнява със земята. Нейните кавги са винаги на високи децибели. Ако не сте успели да изгладите отношенията си преди да се разделите, не се отбивайте на другия ден у тях все едно, че нищо не е имало. Ще се чувствате, като че ли приказвате на непозната жена при преплитане на телефонните линии.

Нещо, в което трябва да бъдете сигурни: тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и безкрайно вярна на този, когото обича. Може да направи много жертви за този, който е успял да спечели нейните чувства. Ако мъжът успее да я посрещне както трябва, тя ще бъде негова завинаги. Жената скорпион става вярна стопанка, която ще ви защитава на публично място, ще се бори при различни обстоятелства за вас и няма да слуша какво казват съседите или какво мислят. Но не си позволявайте слабости, защото тогава тя може да се обърне срещу вас. Бракът, както вече сте разбрали, може да бъде или рай или ад. Няма среден път. Помнете, това е най-крайният знак от зодиака. Тя е забележителна жена. Тези със слаби сърца трябва да стоят по-далече от нея

14 Responses to Жената скорпион

 1. LaSombra каза:

  Приятелката ми е Скорпион и по-точно описание не би могло да се напише 🙂

 2. esstela каза:

  Все едно че описахте мен!

  Една скорпионка

 3. Alex каза:

  И моята е Скорпион. Май тези закони важат за всички от тази зодия.
  „Но когато настроенията й се променят (а те много често се менят)“ – напълно съгласен, но това му е интересното 😀

 4. hellbound_girl каза:

  Абсолютно вярно!

 5. дари каза:

  наистина много вярно 🙂

 6. aleksandra каза:

  az sashto sam skorpion i vsichko e napalno vqrnooo 😀

 7. Barbie каза:

  Az sy6to sym skorpion i opredeleno sym syglasna s napisanoto!!! Rano ili kysno vsi4ko tova si proli4ava, naistina e zalojeno v haraktera ni… No az smqtam, 4e sme nai-interesnite i trudni jeni… zatova i nikoga ne bivame zabraveni :))

 8. Janeta Atanasova каза:

  istina

 9. 100% ISTINA , RODENA SAM NA 18 NOEMVRI I SQKAH E PISANO ZA MEN .

 10. Milena Dragneva каза:

  Най-впечатляващата зодия!!!

 11. Marieta Mincheva каза:

  Винаги когато чета зодията си се чувствам толкова горда, че съм Скорпион… Не е ли така.. няма нищо излишно.. нищо посредствено…

 12. Stefka Rainova каза:

  Мислете и четете мъже когато се захващате с жена Скорпион

 13. най-крайният знак от зодиака… ти да видиш..

 14. vsichko tova e istina rodena sam na 19 noemvri

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top