Жената родена под знака на близнаци

юли 23 | , ,

Тя е равностойна на харем. 10 Жени трудно биха могли да постигнат нейната виртуозност.
Като дух в бутилка всеки път, когато я съберете ще се появи нова, изцяло различна жена, която ще ви омайва, ще носи удоволствие и ще ви привлича. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен събеседник, умен и очарователен, тя също е приятен слушател, който се интересува от вашите проблеми, можете да и разкажете за вашите амбиции, желания и страхове и да се приготвите да слушате.

Някои мислят, че е неправилно да се опитват да решават проблемите на други хора, като им предлагат свои решения, не и близнака, който обича да анализира положението, да разглежда причините и да дава съвет. Тя лесно се сприятелява, но не винаги иска дълга връзка или здраво приятелство. Тя би посветила голяма част от времето и вниманието си, за да направи своите приятели щастливи. Винаги може да изпрати бърза приятна бележка, да се обади навреме по телефона, да каже подходящ комплимент. Тя би носила сърцето на ръката си, така че всеки приятел да го види, но никой да не го притежава. Тя иска всеки да я харесва, въпреки, че не е необходимо тя да харесва всеки, обаче тя се противопоставя на тези, който заемат твърде много от времето и или продължават да я товарят с проблеми, които според нея, тя вече е решила задоволително. Тя непрекъснато търси нови начини да изразходва натрупаната си енергия. Тя може да отиде някъде при моментно решение без да претегля минусите и плюсовете и често взема решения по същия бърз начин. Разчита повече на своя рефлекс отколкото на разсъдъка си. Намира, че е твърде трудно да се преследва една цел, защото нейните интереси са насочени вече към следващата, нищо не я интригува повторно.

Като резултат тя често се чувствува дезорганизирана. Тя се заклева да започне една работа отначало и да я доведе докрай и често се опитва да го направи, но не може. Щом стигне до средата тя започва нещо ново, жадна да открие неоткрития път, който обещава толкова много любопитни неща, силно емоционална, тя може да бяга от град „A“ до град „я“ в същото време, когато другите пътуват от „A“ до „б“. За нея е трудно да се закрепи на едно единствено чувство, на един любовник, на една работа, или на един план. Взискателна и сложна жена, весела и приятна, жизнена – тя често е обект на тъмни настроения, на съмнения в себе си и на абсолютната заплаха на неизвестното. В такива моменти тя се нуждае от здраво рамо, на което да се облегне, въпреки, че е топла и чувствителна мнозина я смятат за студенокръвна, това е защото тя обикновено разчита на интелигентност, а не на чувства.

Знака се направлява от меркурий, планетата на разума. С нея трябва да се срещате на нейното собствено високо интелектуално ниво, не се опитвайте да я обвържете. Тя е свободолюбива – не птичка в нечия клетка. Нищо не може да повиши повече духа от желанието да пристигне на място, което харесва, или да напусне място, което не харесва. Това важи и за отношенията й с хората. Тя иска от сексуалния си партнъор да бъде на нейното умствено ниво и да бъде третирана като равна. Никога не би се примирила с по-ниска позиция, като резултат тя прави по-добра кариера като жена, отколкото като домакиня. Ако реши може и двете неща да върши добре, но ако я накарат да върши и двете, тя скоро се предава, особено, когато е млада тя се заплита с много мъже. Обикновено тя не е доволна да се посвети на кариерата и живота на един мъж. Тя непрекъснато променя, преподрежда, украсява наново и търси ново място за живеене, опитва нови храни, нови диети, нови удоволствия – никога не е доволна от начина, по който стоят нещата в момента. Когато не работи за себе си и за заобикалящите я. Тя работи за своя любовник, опитвайки се да го усъвършенствува. Може би това помага да се обясни защо толкова привлекателни жени близнаци остават самотни. Няма нищо, което тя не би направила за себе си.

Промяната е част от нейния жизнен модел, единственото нещо, което тя не може да промени. Тя обича лукса и с всички сили тя се стреми да го получи. Включително използувайки сесапила си. За нея е лесно да използува секса като оръжие, тъй като е освободена емоционално. Тя притежава всичкия чар и въображение , които са необходими, за да работи това оръжие за нея. Отношенията й с мъжете често изглеждат безсърдечни, но един напуснат любовник обикновено е склонен да я извини и да забрави само и само тя да го приеме обратно. Тези, които успеят да се примирят с нея ще открият, че опита си струва. След всичко къде другаде бихте намери- ли жена, която да направи наполовина живота ви толкова интересен. Тя е с въображение, неизтощима и изцяло жена.

4 Responses to Жената родена под знака на близнаци

  1. Александра Савова каза:

    dosta dobre kazano …:D

  2. Леле колко точно описание о.О

  3. много вярно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top