Жените риби и техния сексуален живот

февруари 2 | , , ,

Имат склонност да драматизират. Разчитайте на тях да направят правилните движения, да кажат правилните неща и да създадат добра атмосфера. Те научават рано за секса, тяхната склонност да се харесват рядко им позволява да кажат „не“.
Те са сексуално свободни и харесват свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената риба. Гледането на секс филми или четенето на съвременни новели може да учести дишането им. Те са много изобретателни и биха опитали в спалнята си някои сексуални акробатики, които са чели в книгите. Предполага се, че първия секс-роман е написан от риба.
Тяхната естествена склонност към театралност им помагат да засилват апетита на любовника си със стенания и въздишки. Ако вашата фантазия е адекватна на тяхната, контакта наистина би бил хубав. Те ще режисират сцената като в пиеса – подходящо осветление, парфюм, бельо, различни вибратори. Всичко, което подхожда на вкуса на техният любовник. Веднъж разбрали склонностите му те използват въображението си, за да направят ситуацията по-възбуждаща.
Един от малкото пъти, когато рибите са доволни от позицията – жената отгоре е във ваната, където движенията им са като на риба в спокойно море. Те са в състояние да настроят физически и умствено за оптимално действие.
Либидото им е необичайно силно по време на менструация. При рибите това може да бъде психическо състояние. По такова време те обикновено застават в сексуална позиция, която е трудно да контролират.
Един опит, използван от много жени риби да намерят сексуално удовлетворение извън съвкуплението е в банята с език. След като възбудят и стимулират любовника си те обливат голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Когато той е на върха на възбудата си те започват да ближат генеталиите му. Когато той е напълно готов те могат да го поемат с уста и неговото освобождаване ги води до оргазъм. Те лесно могат да бъде доведени до перверзни връзки. Те са по-пригодни да поеме задното анално съвкупление от много други жени.
Фактически те рядко казват „не“ на каквото и да е предложение на любовника си. Завръзването към пейки, маси и даже обесването от тавана не би ги отвратило. Садистите лесно намират тяхното приятелство, те окуражават проявите на садизма за тяхна сметка. Те не протестират, докато не са наранени.
Имат склонност към фетишизъм към дрехи и бижута. Предпочитат да носят една или няколко скъпоценности по време на акта. Обици с висулки, пръстени, гривни, които се пързалят нагоре-надолу. Някои подробности от облеклото възбуждат партньора й колкото и нея – чорапи, ръкавици, колани. Ако техният любовник е в садомазохистична сцена те могат да носят къси панталони, високи ботуши до бедрата и др. за да събудят интереса му. От тях се очаква да вземат участие в ненормално поведение. Някои жени – риби, харесват „златния дъжд“, т.е. препикаване. Жените риби са тези, които могат да изпълнят всички сексуални желания на мъжа с когото е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top