Ерогенните зони на Лъвът и как да се сбогувате с него

ноември 22 | , , ,

Ерогенни зони

Нека предположим, че лъвът се намира на подходящо място и ще започва действието. Можете да започнете в банята, изтрийте лъва с гъба докато порозовее. Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и може да ви покани във ваната.

Сбогуване

Как да прекъснем една връзка? Няма проблем. Ако до сега сте чели внимателно, трябва вече да знаете, но ето едно напомняне: говоре- те за себе си, монополизирайте разговора, противоречете му. Когато те започнат да говорят за своите проблеми или да излагат мнението си, прозявайте се. Забравете техният рожден ден, годишнината на деня в който сте се срещнали или сте спали заедно. Не си давайте труда да ги възхванявате, критикувайте.

Давайте им да разберат, че вашата кариера, вашият обществен живот и вашето сексуално задоволяване е най-важно. Заведете го на секс филм и възклицавайте на техниката във филма, под- мятайки, че лъвът много има да се учи, атакувайте тяхното сексуално самочувствие. Непрекъснато разпалвайте тяхната ревност. Лъжете. Подиг- равайте тяхната суетност. Лъвът скоро ще си отиде, за да играе на цар или царица в друга част на джунглата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top