Ерогенните зони на Козирога и как да се сбогувате с него

май 18 | , , ,

Мъжете козирози обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. Това може да го докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда, ако нейния партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И мъжете и жените козирог реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. 

Сбогуванe:
Когато козирогът е получил достатъчно той или тя ще си отидат без викове, скандали или физическо изстъпление. Козирогът просто си отива. Не е трудно да го доведете до това. Шегувайте се с тяхната неспособност да блестят, на нея й кажете, че нейния мозък е бавен и не реагира, а него може да го попитате дали способността му да е отегчителен е наследствена. Те не могат да понасят да бъдат обект на шеги и подигравки. Обичат шегите, но не когато са за тяхна сметка.
Шегите с работата им са анатема, същото се отнася и за „гадните“ вицове. Критикувайте ги до безкрайност. Те не понасят никакъв вид критика. Жените козирог безкрайно обичат и уважават своите семейства.
Ако обидите майка й, подиграете се е баща й или с по-малкия й брат разрива е неминуем. Харчете пари на разсипия. Разигравайте сцени на ревност. Козирозите се противопоставят на всяка демонстрация на чувство за собственост, която наранява личната им свобода. Откажете се да следвате каквато и да било програма или ред.  Яжте само, когато сте гладен, спете само когато сте уморен и правете любов само, когато чувствата ви подсказват това. Опитайте се да ги завъртите във вихъра на обществото. Те се чувстват нещастно даже и в най-добрата обществена среда. Пийте без мярка. Ето, че вашия козирог се отскубва и вие никога няма да го видите отново.

One Response to Ерогенните зони на Козирога и как да се сбогувате с него

  1. Написаното е много вярно поне за мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top