Децата през 2010 година

август 16 | , , ,

decaОвен

Овните са добри организатори. Те са умни и трудолюбиви, чувстват се най-добре като работят самостоятелно. Обичат първи да откриват и представят неща на света и рядко позволяват на другите да доминират.

Представете си тези качества в децата. Детето Овен, вероятно ще бъде енергично, иновативно и ще има голямо желание да бъде № 1 в живота.То е нещо средно между Лъва и Козирога. Често има нуждата на Лъва да бъде център на внимание и притежава работохолизма на Козирога.Овена, също както Лъва е огнен знак и затова те са много динамични личности и мразят да им се заповядва. Силни кариеристи са и много твърдоглави, когато някой ги предизвика.Трябва да научите детето Овен да бъде търпеливо и да обмисля добре нещата преди да действа, в противен случай ще си навлече много проблеми.

Телец

Телците предпочитат да си седят спокойно.Но ако някой ги раздразни те веднага атакуват.Случи ли се това веднъж, става много трудно да ги спрете. Същото е и с детето Телец. То ще бъде спокойно и щастливо през по-голямата част от време, но няма да е далеч момента, когато ще разберете, че е един от най-упоритите зодиакални знаци. Веднъж мотивирани, те ще работят много усилено, рядко правят нещо неразумно без първо да помислят за последствията. Окуражавайте артистичните им дарби и интереси.Понякога детето Телец се страхува от промените и може да се срамува или страхува да среща нови хора или да посещава нови места, помогнете му да преодолее това.

Близнаци

Всички представители на този зодиакален знак са винаги изпълнени с копнеж. Те могат да се изразяват добре когато говорят, обичат музиката, но също така има скрит копнеж в тях. Сякаш търсят нещо, някаква липсваща част от живота им. Може би това е безкрайно търсене на някой недостижим елемент, който ги прави това, което са. Детето Близнаци е безкрайно любопитно, възприема много бързо, което му позволява да се реализира във всякакви области. Меркурий му дарява таланта да учи езици изключително лесно, дори може да научи 2 езика още от ранна детска възраст. Образованието е ключът към неговото бъдеще, ще му помогне да развие комуникационните си умения и да успее в живота.

Рак

Рака е по-скоро емоционално стабилен.Може да бъде малко избухлив, когато се почувства атакуван и защитава, тези които обича,но не е раздразнителен когато го прави. Рака не е избухлив колкото Овена и не е мекушав колкото Телеца.Също така не е толкова чувствителен колкото Рибите и не толкова безчувствен колкото Стрелеца. В крайна сметка Рака е някъде по средата във всички емоционални крайности. Техния остър език кара хората да осъзнаят какво чувстват. Научете ги да делят с другите, защото имат склонност да бъдат егоисти.

Лъв

Детето Лъв е много по-чувствително, отколкото изглежда. Може да се разхожда като малък крал с корона, но почти всеки възрастен Лъв носи в себе си дълбока рана от детството си. Но също така на моменти са доста по-безчувствени отколкото си мислят другите. Същите тези възрастни могат да ви отпишат като загубеняк и вероятно никога няма да променят мнението си. Дори и да разберат по-късно, че са сгрешили за вас, те все още ще ви обвиняват за това, че не са ви представили точно.Тези представители на знака, които са имали достатъчно късмет да имат щастливо и здраво детство са невероятни лидери с обаяние и чар, които не притежава никой друг.

Дева

Децата Дева са доста лесни за отглеждане. Те са подредени, организирани, имат умерено чувство за хумор, което ще ви хареса.Рядко мразят някой и не са злобни. Държат се толкова прилично, че на моменти техните родители могат да си мислят, че са миниатюрни възрастни. Децата Дева често са „миловидното дете” скрити зад маската на още по-динамични и буйни деца. Родителите са облекчени с по-малко грижи за детето Дева и често пренебрегват неговите дълбоки емоционални нужди, докато са съсредоточени върху другите си деца. Много от възрастните Деви са самотни, но се опитват да го прикрият. Това е факт и оказва голямо влияние на решенията и избора им като възрастни. Те се раздават, но без действително да позволят на някой друг да влезе в техния вътрешен свят, защото те наистина не знаят как да се свържат с някого на по-дълбоко ниво. Те просто знаят как да бъдат „доброто дете” и според техните представи това означава, че не искат нищо от никого.

Везни

Хората често мислят,че Везните са нежни, деликатни и любящи личности. Истината е,че децата Везни са едни от най-любезните и най-тактични диктатори,които някога ще срещнете. Борят се за справедливост и ще се уверят, че един ден и те ще се изявят. Везните са олицетворение на понятието „убийте ги с доброта” и „меда привлича повече от оцета”. Не правете грешката да си мислите, че вашата приказлива Везна е празноглава. Те са изключителни и имат поставена цел. Често се случва, когато те просто искат някой с когото да си говорят за компания, но те също така проучват как да подобрят света около тях.Те са най-добрите консултанти и могат да дават наистина добри съвети към другите, но имат проблеми във вземането на решения за себе си.

Скорпион

Скорпионите са под голямо напрежение. Те са отмъстителни и злобни.Но това не винаги е така. Обичат да споделят.Те са добри в споделянето на пари, ресурси и любов.Тяхната най-дълбока, духовна нужда е да бъдат изцяло отдадени, обичани и да споделят от дъното на душата си.Точно поради тази причина са лесно раними. Често те харесват водни спортове, гребане и риболов, така че е добре да ги запишете на уроци по плуване, например. Подходящи професии за тях са доктор, финансов консултант, режисъор, инженер и др.Скорпионите имат изключителното умение да се съсредоточават и концентрират върху ситуацията и да намерят най-доброто решение.

Стрелец

Детето Стрелец е общително и рядко е самотно, радва се на голяма популярност. Тази популярност обикновено е свързана с неговите атлетични и спортни умения. Тези деца обичат да са на открито и да си играят и трябва да бъдат подтикнати и насочвани дори за довършване на домашните им. Трябва още от ранна детска възраст да ги учим, че животът не е само забавление и игри и че не всичко може да се нареди така, както те са искали. Родителите трябва да се опитат да им внушат, че трябва да са по-сериозни и по-отстъпчиви, за да могат да постигнат целите и да реализират мечтите си когато вече са възрастни.

Козирог

Вие не отглеждате дете, ако то е Козирог,защото те нямат нужда от отглеждане и възпитание в традиционното значение.Децата Козирог ще предизвикат възхищение в по-големите си братя или сестри с чувството си за отговорност.Те са и амбициозни личности.Децата Козирог са практични и обичат да бъдат възнаграждавани за постиженията си. Имат желание да работят усилено и знаят още от малки какви искат да станат, когато пораснат.Те също така умеят да правят планове, жадуват за успехи и одобрение.Децата Козирог искат другите да забележат колко са умни, работливи и старателни, така че се опитайте да ги хвалите и оценявате по-често.

Водолей

Водолея е управляван от Уран, планетата свързвана с компютри, коли и електрически устройства.Детето ви вероятно ще се интересува от компютри или ще бъде привлечено от телевизионната техника. Отличават се с качества като логическо мислене, хуманност, интелигентност, честност и способности на високо ниво в различни области. Децата Водолей рядко изразяват чувствата си и трябва да ги подкрепяте и окуражавате да говорят за емоциите и чувствата си. Те са упорити, също така се нуждаят от внимание и хора около тях и да се занимават с дейности, от които се интересуват. Трябва да оставите детето само да избира книгите, музиката и учебните си курсове.Също като Близнаците и Везните, децата Водолей ще наследят много от навиците и уменията на баща си.

Риби

Рибите са нежни души.Те са артистични натури и често са музиканти, танцъори и актъори. Децата Риби имат богато въображение и цветни мечти. Много от тях са алергични към някои лекарства и е най-добре за тях по възможност да се лекуват с билки и природни лечения. Много подходящи за тях, като воден знак са риболова и всякакви водни спортове, въпреки че докато са деца вероятно ще се страхуват от водата. Характерни за тях са обичта и предаността към другите. Трябва да ги предпазвате от насилието показвано по медиите, ще им причини кошмари и смущения в съня. Доминиращ родител при тях е майката.

Източник: mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top