Денят на раждане има значение

юни 29 | , , ,

calendarВ каква житейска област трябва да вложим повече сили и старания тази година? Това зависи от деня, в който сме родени.

ПОНЕДЕЛНИК. Дамите, родени в този ден, са непостоянни, непредсказуеми, капризни. В годината на плъха те трябва да насочат цялото си внимание към семейните проблеми. Добре е да намерят общо хоби с половинката си. Госпожиците пък трябва да положат всички усилия тази година да запалят домашното огнище – звездите благоприятстват това.

ВТОРНИК. Това са жени с избухлив, активен, неуправляем характер.

Тази година те напълно могат да променят вида дейност, с която се занимават. Добре е да се постараят да разширят кръга на пълномощията си. Може да открият у себе си непроявени досега таланти на управленец, ръководител, организатор.

СРЯДА. „Дъщерите на срядата“ са любознателни, възприемчиви към нови знания и необикновена информация. Успех ще им донесат нови пътувания. Те ще бъдат свързани не само с положителни емоции, но и ще разширят кръгозора, ще донесат много полезни познанства.

ЧЕТВЪРТЪК. Тези волеви, авторитетни, уважавани личности ще приложат успешно способностите си в реални, насъщни дела. Не бива да променят работата си обаче, както и да изясняват отношенията си с близките – последствията могат да бъдат непредсказуеми.

ПЕТЪК. За тези романтични дами годината ще бъде благоприятна, ако те не замислят нищо грандиозно, глобално. Не бива да се преуморявате. Наслаждавайте се на изкуството, на общуването с приятели, посещавайте музеи, изобщо радвайте се на живота в цялото му многообразие.

СЪБОТА. Жените, родени в този ден, винаги вървят по собствен път, без да се вписват в общоприетите рамки. Годината ще е благоприятна за тях по отношение на духовния растеж. Те ще открият за себе си нови области на знанието, които много ще им трябват в бъдеще. Новите идеи може да донесат промени в много неща – и в местоработата, и в кръга на общуване, дори в личния живот.

НЕДЕЛЯ. Успешните и жизнерадостни дами, дошли на бял свят в този ден, може да се пробват в най-различни области. За тях годината ще бъде чудесна. Всичко ще зависи само от тяхната настойчивост и целеустременост.

Пристъпвайте към замисленото с лекота и без да се обезверявате от дребните неуспехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top