Дева – годишен хороскоп за 2009г.

юни 27 | ,

deva5ДЕВА: Скоро ви предстои да направите избор между правилното и лесното

Опозицията между Уран и Сатурн, преминаваща през вашия знак, ще бъде в своя пик точно през февруари и септември. И тук е важно да се осъзнае как са поставени акцентите именно за Девите. Сатурн е във вашия знак, Уран в противоположния – в Риби. Вие сте настроени да строите, укрепвате и защитавате, но необичайните обстоятелства в отношенията с партньорите ви ще подложат на изпитание вашата логика за живота и търпението ви.

Ще ви се наложи да признаете, че някои неща и схеми на взаимоотношения през 2009 година ще се окажат изживели времето си.
Това, което е било, вече не може да бъде и е възможно да ви отнемат това, което сте свикнали да смятате за свое, или да ви заставят да оцените по нов начин възможностите си.

Това ще засегне в най-голяма степен тези, които са родени между 12 и 18 септември, техните навици и стил на живот ще бъдат подложени на съществена трансформация. Възможно е да ви се наложи да се заемете с нещо съвсем ново.

В навечерието на Новата 2009 година – на 31 декември ще се състои съединение между Меркурий и Юпитер в края на Козирог. Това съединение ще се повтори още два пъти, когато Меркурий ще бъде в ретроградна фаза, а после директен във Водолей: на 18-19 януари и на 24 февруари.

В този период ще получите предложение за разширяване на перспективите, дори не всичко да бъде ясно от самото начало. Естествено по време на ретроградната фаза на Меркурий (през януари) е добре да се върнете към някои стари идеи и да се опитате да прокарате нов път за тях.

През март енергиите на планетарното влияние ще бъдат насочени в партньрските ви сфери. Неочаквани пренареждания, промени в плановете на партньорите, нови схеми на отношения – всичко това може да отложи собствените ви намерения, но към третата декада на март вие вече трябва да знаете как да използвате новите обстоятелства за собствена изгода.

През май ретроградният Меркурий в Телец ще ви даде възможност да закрепите позициите си и да превключите на личните си интереси. Отпуска и пътешествие през този период ще увеличат шансовете ви за романтично запознанство.

Бъдете внимателни на 17 юни, когато слънцето застава в квадранта на Уран и веднага образува няколко аспекта с планетите във Водолей. Това носи новини, изискващи незабавно решение. Това е особена точка от годината, нужно е да не пропускате и малко забележимите, но важни знаци, особено ако почувствате в тях някакъв парадокс.

През юли пазете тайните си! Това е твърде емоционално време, но зад външния фон на събитията ще се окаже, че има скрит план, на който ще се решават най-важните въпроси.

Не надценявайте възможностите си, логиката в този период може да отстъпи място на интуицията, а интригите ще цъфтят с пищни цветове. Възможен е обрат в събитията на 14- 18 юли. Старайте се да имате по-голяма свобода на действие в този период. В края на юли, обратно – всички промени трябва да са добре обмислени.

През август ще успеете да организирате живота, работата и отношенията си по свой вкус. Всичко ще бъде прекрасно, ако не се престаравате, макар че именно за такава работоспособност сте мечтали. Бъдете особено внимателни на 26 август, когато Меркурий образува напрегнати аспекти с Марс и Плутон. Това е авариен аспект, който обаче може да помогне да развържете някакъв кармичен възел.

През септември ретроградният Меркурий ще акцентира на допуснатите грешки и ще ви застави да се заемете с поправянето им.

През октомври е възможно да съберете пъзела на проявилите се в последно време обстоятелства в една перспективна тема и с това да успеете да справите по-добре в първата половина на месеца.
През втората половина ще увеличите доходите си и ще изпитате радост от общуването и новите увлечения.

Ноември е доста сложен месец, но може да бъде изключително продуктивен за тези от вас, които се вдъхновяват от препятствията.

Главното е да имате план, да бъдете предпазливи и да заложите на умението си да изграждате връзки.
До третата декада ще успеете добре да придвижите плановете си, а около 27 декември ще си направите равносметка и ще се замислите с какво да се заемете занапред.

В това време Меркурий ще се разгърне в ретроградна фаза и за вас ще се появи възможност по естествен начин да достигнете до състояние на хармония и равновесие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top