Дева – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Девата е шестият знак от Зодиака. Поставена точно по средата, нейният елемент е Земя, а тяхното мото е Роден да служа. Макар и здраво стъпили на земята, а може би точно поради това, Девите са много силно привързани към своята работа и винаги когато работят, те го правят, заради по-голяма благосклонност от страна на влиятелен човек. Тяхната практичност е една от големите им сили и възможности. Няма нещо, което да успее да ги откъсне от земята, от логиката. Притежават остър ум.

За следващата 2014 година много добри новини очакват представителите на Дева. Вероятно ще сте леко развълнувани да разберете, че през 2014 година ви очакват множество неочаквани събития, които определно ще ви изненадат. Някои от тях ще са свързани с вашата стабилност и сигурност. От друга страна, някои от събитията ще бъдат свързани с изключителна любов и романтика.

Ще трябва да прецените кое и истина и кое трябва да свършите, което ще е вашият ключ към успехите през 2014 година. Не е случайно поговорката, че без риск няма печалба. Ако следвате това мото и поемете малък риск, както и пътят, който трябва да следвате като предизвикателство, то ще видите как се издигате на ново, по-високо ниво.

Любов и връзки
devaСпоред любовния годишен хороскоп на Девите, ако сте вече обвързани, вашата 2014 година ще премине гладко и без състресения с много щастливи моменти с половинката. Естествено ще има малки усложнения, но те затова са малки, защото няма да ви засегнат особено. Все пак, ако сте изправени пред дилема за предишна връзка, то скоро ще получите правилния отговор. Ако не сте напълно удовлетворени в своята сегашна връзка, то ще трябва да изясните чувствата си, колкото се може по-скоро, за да не поставяте в тягостно положение, както вие така и половинката ви.

За необвързаните има добри новини, но те ще трябва да почакат до рождения си ден, за да видят резултата от дълго чаканата любов.

Бизнес и професионален живот
Според професионалния хороскоп на Девите, 2014 година предполага доста промени и тук. И макар да не сте рискова натура, то може да ви се наложи през тази година да поемете някакъв риск и така да решите стари спорове и задачи, които ще ви дадат врата към избор на кариера. Годината ще бъде малко извън вашите представи на въображението.

Здраве
Има голяма вероятност през настъпващата 2014 година да се чувствате изтощени, изцедени и като цяло отпаднали. Това ще продължи през цялата първа половина на годината, когато и имунната ви система може да бъде леко отслабена. Направете всичко възможно, за да се чувствате в кондиция, в противен случай няма да може да избегнете настъпващо заболяване. Добре ще ви се отразят и ежедневните физически занимания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top