Дева – годишен хороскоп за 2013 година

август 19 | ,

Ще преминавате с висока скорост във всички сфери през тази година. Ще затвърдите нещата чрез вашите знания и ще откриете чувството на вътрешна сигурност и увереност, което търсихте.

Влиянието на Марс ще стимулира вашите действия в посока към по-голяма безопасност във всички области. Вашият консерватизъм ще ви донесе удобен случай и ще ви даде възможност да се отървете от някои материални проблеми. Това ще освободи духа ви да премине на висока скорост, за да се развива и да придвижите вашите проекти в конструктивна насока. Можете да направите много в спокойна обстановка, обградени от роднини, това би било чудесен план.

През тази година ще се развивате добре в професионалната сфера. В същото време ще имате изисквания, които трябва да уредите много бързо и ще бъдат направени промени в организацията. Влиянието на Марс ще подсили нуждата ви от признание и това ще ви помогне да се изправите пред трансформациите, които ще се случат.

Работите два пъти повече от възложената ви за деня работа и вашето старание и стремеж могат да станат повод за злонамерени клюки. Вие няма да се изненадате и от количеството им и ще продължите пътя си без да обръщате внимание на това…Влиянието на Меркурий ще ви подтикне да се изправите срещу тайни срещи, преговори, които понякога няма да бъдат лесни, но в дългосрочен план ще можете да провеждате, благодарение  на вашата упоритост и решителност, които ще нарастнат през тази година. Сатурн продължава своята работа и засилва добрият ви усет и постоянство.

Ще преживеете моменти на любовно опиянение през тази година. Въпреки, че няма да имате безкрайно време да се посветите на любовта, това няма да ви попречи да изживеете моменти на пълна хармония. Всъщност влиянието на Уран ще ви донесе добра храна, много удоволствие и ще ви улесни в това, да породите страст в партнъора ви. Ако сте били в конфликт с половинката си ще имате възможност да се справите лесно с това.

Сърцето ви ще ви подтикне към повече удоволствия с партнъора ви, да го съблазните повече, дори и ако в крайна сметка нямате точно определена цел. Но това ще подсили и затвърди връзката ви, ако вече живеете съвместно с някой и това ще ви позволи да включите по-лесно половинката си в конкретизиране на плановете ви за двамата. Ще направите официална връзката ви и ще я представите пред семейството си, за да покажат тяхната привързаност в големият ден. Ако в момента сте необвързани, ще имате големи шансове за срещи. Те ще бъдат особено концентрирани върху толерантност, разбиране и нови ценности. Ще привличате хората повече от обикновено с дълбока чувствителност, което съответства на основните ви идеали, ако сте готови да го признаете независимо от моментите ви на съмнение. Възползвайте се от хубавите моменти, за да поставите основите на бъдещето си без проблеми!

Идеала ви за живот ще бъде на преден план и ще ви тревожи през тази година. Дори и това да означава да станете малко егоист, ще научите повече от практиката и ще видите тези, които забавят вашият успех. Вашият реализъм помага, вие ще имате нужда да промените това, възможно най-бързо. Въпреки това, ще бъде необходимо да планирате мечтите си и да вземете под внимание времето, с което разполагате; вашият абсолютизъм може да навреди на обкръжението ви, не забравяйте този факт, знаете добре, че тази страна на живота ви е най-важна за вас. Влиянието на Марс и Меркурий, ще събуди във вас силна нужда от комуникация с другите. Това може да ви накара да бъдете твърде наивни, ако някой ви обещае пари на заем, внимавайте!

Вашата енергия ще бъде по-слаба от обикновено през тази година и ще се появи веднага в трудни моменти, при липса на концентрация или само когато работите върху проектите си.

Вашето обкръжение ще мисли, че възможностите ви не са във върхова форма, но основната ви енергия е красива и всемогъща. Спонтанно ще я насочите към всичко, което във вашите очи е полезно и съществено, за да материализирате амбициите си. Единствената възможна пречка би било да правите прекалено много за някой, който не ви е молил за това…Вие не сте отговорни за никого! Влиянието на Меркурий и Марс ще съживи вашата енергия през последните три месеца на годината. Ще можете да се отдадете на свободното си време и нищо не може да ви попречи. През същият този период умствените ви способности ще бъдат на едни от най-високите нива през тази година.

Източник: www.mikael7.com

3 Responses to Дева – годишен хороскоп за 2013 година

  1. Дано да е вярно всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top