Дева – годишен хороскоп за 2012 година

ноември 6 | ,

Здраве
Астрологическата прогноза за 2012 година за Девите убедително указва необходимост още в първите месеци да се вземат профилактически мерки за добро самочувствие. Може да се използва фитотерапия, ароматерапия и други природни средства. Такова начало на годината ще стане прекрасна основа за удовлитворително състояние на здравето до края на годината.

Кариера
През февруари-април се очакват промени в професионалната сфера. Това може да е удачна смяна на работата или повишение. Ефектът ще премине всички очаквания, но и усилията до тяхното достигане ще са титанически. Девите могат да се сблъскат с непорядъчност и недобросъвестни колеги.

Финанси
През 2012 година Девите няма да изпитват паричен недостатък. Ако са планирали ремонт или покупка на автомобил, апартамент, вила, то те непременно трябва да го направят. Не си струва обаче да се харчат значителни суми за скъпи предмети, които не са необходими. Съхранете парите, след това с тях ще можете да направиме добра покупка, но много по-икономично. Пазете парите, защото има голяма вероятност от кражба.

Личен живот
Женените/омъжени деви през годината на черния дракон ще имат проблем с близките, заради непрекъснатат им работа. Неженените деви, напротив, ще получат много шансове за започване на сериозни отношения, а през октомври и ноември 2012 г. има голяма вероятност даже от брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top