Дева – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 17 | ,

Движите се с много висока скорост тази година, във всички сфери. Ще усетите вътрешната сигурност, която търсихте. Юпитер ще влияе на действията Ви в посока към по-голяма сигурност в широкия смисъл, във всички области.

Вашият консерватизъм ще Ви даде възможност да се отървете от някои материални проблеми. Това ще Ви даде свободата да преминете на по-висока скорост, за да развивате и движите проектите си. Има какво да се желае във взаимоотношенията Ви.

Това е момента да сътрудничите и общувате с колегите си. Ако покажете дух на колективност ще имате шанс много лесно да напреднете с проектите Ви в правилната посока. Винаги имате възможност нищо да не променяте. Но това ще Ви ощети! Ще бъдете приятно изненадани от подкрепата, която ще получите от обкръжението си, понякога напълно неочаквано. Отстъпките, които ще направите няма да бъдат загуба, точно обратното. Всичко това е свързано с проучване на работата или с работата Ви и определено ще е от полза, благодарение на новите Ви контакти. Ще доминират Юпитер и Слънцето, които ще Ви насочат в дългосрочен план, при условие, че сте открити с другите и проявявате иновативност.

През тази година любовта може да се характеризира с моменти на нежност и страст едновременно. Може да се появи силно чувство за собственост, особено ако сте родени през втората декада на зодиакалният знак. Ако сте необвързани, ще усетите силно увлечение към някого, не е изключено и да се влюбите от пръв поглед. В началото на годината ще пътувате за чужбина и ще срещнете човек от друга култура, тази екзотична обстановка ще се отрази доста благоприятно за Вас. От друга страна, ще се въздържите от вземането на важни решения, които ще Ви ангажират в дългосрочен план, изберете укрепването и задълбочаването на връзката Ви. Съмненията Ви ще станат по-точни и по-лесни за приемане, относно партнъора Ви, ще бъдете по-малко ревниви през есента, по-сигурни в себе си. Ако сте обвързани, ще започнете нов етап, ще се запитате дали наистина достигате до основата на нещата, ако не- трябва да съберете необходимата смелост да си изясните всичко. През есента на 2011 година, любовта ще се смеси с приятелството, това ще Ви даде повод да подсилите връзката си с партнъора Ви, или ако сте необвързани ще срещнете някой благодарение на посредничеството на приятели.

В тази сфера ще се насочите към работа с творческа насока. Слънцето, Юпитер и Меркурий ще влияят на материалните придобивки, финансите и имуществото. През 2011 година, що се отнася до прогреса на постоянните Ви доходи, ще сключите интересни споразумения или ще осъществите интересни покупки. Късметът ще е с Вас, и смелостта Ви ще Ви се отплати. Обмяната на нови знания с други хора ще Ви отведе право към успеха, ако задълбочите тези връзки, без да се тревожите от последиците от възможно бъдещо обединяване, това ще бъде положително в материален план. Сдруженията ще бъдат изключително благоприятни!

Знаете, че трябва да положите максимални усилия, за да постигнете някои от целите си. Усещате, че ще има препятствия и го приемате. Въпреки всичко, това ще Ви струва твърде много вътрешно напрежение. Вие ще увеличите пречките в стремежа си да ги избегнете. Това може да се неутрализира под влиянието на Юпитер, ако Вие не попречите с прекаления си песимизъм. Не се страхувайте, че ще загубите реалната си преценка, необходимо е да знаете, че „каквото си посеете, това ще пожънете”. Влиянието на Плутон ще предизвика във Вас излишни страхове. Опитайте се да бъдете реалисти, за да спрете това.

Планетите, които ще Ви влияят през 2011 година ще Ви заредят с много енергия, особено в творческите Ви инициативи. Вашата мускулна издържливост, основният Ви източник на енергия ще бъдат под влиянието на Юпитер и Уран, последвани от Сатурн, който ще засили Вашият метаболизъм. Този прилив на енергия ще Ви позволи да намалите огромното количество задачи, които смятате, че трябва да изпълните. Твърде многото дейности ще Ви направят нервни и раздразнителни и дори и обкръжението Ви няма да може да Ви укроти. Обичайното Ви свободно време много ще наподобява ангажиментите Ви, особено през последните три месеца на 2011 година.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top