Дева – годишен хороскоп за 2009г.

май 5 | ,

deva3Девите, както винаги са много сериозни. Те ще се заемат със задачи, които може и да не са им по силите, няма да им донесат равностойна материална награда, а на всичкото отгоре ще се наложи да преживеят редица негативни сблъсъци с лицемери, измамници или, в най-добрия случай, некоректни клиенти.

Не се отчайвайте, 2009-та ще ви донесе и много положителни емоции. Юпитер ще ви зареди с енергията си и ще ви даде възможност да подобрите жизнения си статус – дали ще смените жилището, мебелировката или местожевеенето си – всичко ще е за добро.

Годината ще започне с опозиция между Сатурн и Уран, а след 05.02 следва период на любовни разочарования, а за жените-Деви е възможно забременяване (желано или не). Девите, които няма да забременеят ще направят равносметка на взаимоотношенията си с близките, любимите си, че даже и с децата си. Добре е да знаят, че не си струва да се задълбочават прекалено в тези въпроси, много скоро ще се окаже, че са им убягнали важни подробности и умозаключенията им са неправилни. Венера ще осигури на Девите най-разнообразни връзки от февруари до края на май. През това време те ще бъдат и много работоспособни – всеки офис би се гордял с такива колеги.

Най-успешни за вас са февруари, март и април. Тогава събитията ще се променят главоломно. На 16.03 Марс навлиза в дома на партньорите и ще създаде напрежение, а до 05.04 трябва ловко да заобикалят конфликтните ситуации, защото събитията може да се обърнат срещу тях. На 20.04 Слънцето навлиза в символичния дом на далечните пътешествия и много Деви ще стегнат куфарите. Основната причина за това, всъщност, ще бъде желанието да си намерят по-привлекателна и по-високоплатена работа. Ще намерите нова по-интересна и по-добре платена работа. Ако фирмата, в която работите в момента ви удовлетворява, то ще останете там, но бързо и стремително ще се придвижите напред по професионалната стълбица. Интересното в този случай е, че когато успехите идват бързо и безпроблемно Девите се чувстват неудвлетворени! За тях всичко е наред, ако са уморени до безчувственост и борбата е на живот и смърт.

От 21.05 до 22.06 Девите ще доказват професионализма си. Точно по това време някой ще им изпраща любовни сигнали от далече. От 12.07 до 27.08 Марс ще се настани в дома кариерата и професионалното развитие и ще успее да създаде доста несигурност и напрежение. След 23.08 Девите ще усетят прилив на сили и желание за творчество. След 22.09 Венера и Слънцето ще осигурят на Девите емоционални контакти и парични постъпления.

През юни и септември трябва да работите много внимателно, ако оперирате с чужди средства. Не забравяйте и себе си – направете всичко възможно да повишите защитата на дома си, има опасност от взлом и кражба. В този период не купувайте скъпи вещи и бижута. Ще имате възможност да направите това по-късно и на по-добра цена.

През ноември ще се наложи да уредят поредица много важни документи. Някои Деви изненадващо ще завържат съвсем лекомислени запознанства и ще им се прииска да покажат присъствието си. Тогава всички ще разберат, че представителите на тази зодия съвсем не са толкова строги и сдържани.

Също тогава вероятно ще пътувате зад граница. По време на пътуването ще има изненадващи и досадни проблеми, нелогични неуспехи и издънки, но в крайна сметка ще успеете да сключите много изкодни за фирмата си договори и от това ще се почувствате много доволни.

След 23.11 до края на декември Девите ще бъдат ангажирани с мисли за дом, семейство, родители, имоти. След 22.12 независимо от грижите, свързани с подготовката на празниците Девите ще имат желание за изяви и купони. В последната седмица от тази година тяхната управляваща планета минава в ретроградна фаза и Девите ще правят грешка след грешка и на всичкото отгоре ще се забавляват с това.
В личния живот Девите ще преживеят редица трудности. Погледът ви е отправен прекалено много към работата и това непременно ще доведе до проблеми в семейството или с интимния партньор(ка). Противоречието е, че вие се опитвате да докажете на близките си, че се справяте, а те нито възприемат, нито поощряват опитите ви. Това определено ще ви създаде дискомфорт, че и стрес.

Девите, които учат ще имат проблеми с изпитите, а семейните Деви, които учат, ще имат проблеми с децата си. Звездите са благосклонни към несемейните Деви – те им подготвят нови запознанства, свързани с много емоции, които през октомври или ноември могат да завършат с камбанен звън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top