Годината на раждането влияе върху характера на човека

октомври 8 | , , ,

calendarВсички знаем, че върху бъдещия характер на човек още при раждането му влияят външни сили, които определят много неща в бъдеще. Годината нараждане и съответното му животно, е образно казано неговия (профил; месеца и полагащия му се знак на Зодиака ,- лицето и анфаса; името -изгледа от горе… Отчитайки всички тези и други компоненти, можем да получим достатъчно пълна характеристика на личността.

Този тест допълва някои елементи в знанията за нас и нашите близки. Той би могъл да подпомогне откриването на по-дълбоки тайни за нашата личност.

Тези от нас, чиято година на раждане завършва с цифрите 0-1 са родени в белия цвят на съзвездията. Покровителства ги знакът на Водата. Именно това придава на такива хора голяма интуиция и качество на първо откриватели, изобретатели и новатори.

Родените в годините завършващи с цифрите 2-3 са родени в черния цвят със знака на Земята. Тези хора винаги са в действие, осъществяват това, което фантазират родените в белия цвят.

Тези, при които годината на раждане завършва с 4-5 са родени в синьо зелено със знака на Въздуха. Те са извънредно свободолюбиви в мислите и действията. Много трудно могат да бъдат управлявани.

Цифрите 6-7 говорят за родените в червен цвят със знака на Огъня. Тези хора са ярки личности, но често са избухливи.

В жълт цвят със знака на Слънцето са родени тези, при които годината на раждането завършва с 8-9. Те излъчват неспирен поток енергия, подхранван вероятно от Слънцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top