2010 година – Годината на металния тигър

декември 5 | , , , ,

kitaiska-jenaПророчицата Ванга предсказва, че през следващата година ще избухне Трета световна война, която ще завърши през 2016 г. Като цяло обаче древните китайци оспорват твърденията на ясновидката. Предсказанията им за следващите две години са добри за Китай и за Япония, защото там планетите се подреждат отгоре над Новолунието на съзвездието Водолей. Промяна ще има и в САЩ, като през 2010 г. само Марс се оттегля от съзвездието Лъв близо до източното крайбрежие в понякога възпрепятстваща позиция. Пълната тежест : на тази планета според специалистите пада върху Буенос Айрес. Звездната карта показва, че големи-те участници в бъдещите събития ще се Англия, Аржентина и Австралия.

Прогнозите за Европейския съюз са много добри.

Според източния календар на 14 февруари 2010 година ще започне годината на Металния тигър. За всички знаци по западния хороскоп и за всички животни по китайския (източния) хороскоп тя ще се окаже не толкова стабилна, но ще бъде повече от интересна и перспективна.

Астролозите твърдят, че по принцип тигрите винаги се движат напред, презират условностите, ненавиждат йерархията и консерватизма. Пренебрегват началството смело вървят напред. Затова се смята, че от такова често са замесени революционерите и авантюристите. Хората, родени под знака на тигъра, могат да бъдат както герои, така и големи престъпници в зависимост от условията и средата, в които са попаднали. Представителите на този зодиакален знак много често имат необикновена съдба, изпълнена с много преживявания, възходи и падения. Тигърът е знак на необикновеното действие, на изключителната съдба и неочакваните ситуации. Той е дързък, обича да рискува и това често води до катастрофи. Затова партньорите им трябва да ги възпират, но това няма да е много лесно предвид характера им. Още в Древен Китай тигърът е бил символно животно на третия знак на зодиака (Ин), който съответства на Близнаци. След 2009-а, годината на семейния, упорития и трудолюбив Бик – по китайския хороскоп идва Тигърът бунтар, годината на Металния тигър, което означава, че стихиите ще бъдат покровителствени от метала, а това обещава доста сложен период за всеки. Очаква се през 2010 г. да се увеличи броят на авариите, саботажите и скандалите без причина. Общият хороскоп за 2010 г. показва, че търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час. След кризисната година на Бика Пробуди оптимизма и ентусиазма на хората да преживеят финансовата криза и да преодолеят разрушителните последствия от нея. Рязкостта и революционността на Тигъра ще се изрази в тоталното превъзпитание. Очакват ни дълбоки реформи във всички значими обществени устои. Според хороскопа които ще изплуват от нищото на върха на след кризисната вълна. Съдбата ще даде шанс на младите и активните, упоритите и настойчиво вървящи към целите си хора. Към властта ще се присъединят свежи лица и нови политически сили. През следващата година във всички зодиакални знаци ще се прояснят дремещите лидерски качества и желанието да бъдат в първите редици не само в печеленето на пари, но и в кариерата, в стремежа да бъдат красиви, желани, достойни, конкурентоспособни, здрави.

Във всички сфери на живота ще се засили конкуренцията, борбата за място под слънцето, за пари, любов, власт. Според зороастрийския хороскоп – 2010 година е още и година на Костенурката, която неминуемо ще остави своя отпечатък върху този период. Политическите интриги ще бъдат достатъчно, смяната на политическите лидери ще става практически мигновено и по причини, непонятни за простосмъртните. Годината на жълтия Метален тигър е период на междуличностни битки, силни човешки амбиции, година на достижения и изпитания на здравината на целия живот.

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top