Всяка зодия има магически заложби

юли 27 | , ,

Всички от нас имат определени способности за едни или други магически действия. Нашите „вълшебни“ таланти всъщност зависят от Зодиакалния знак, под който сме родени.

Всеки зодиакален знак отваря пред нас врата, през която ние можем да проникнем в общото информационно пространство и да получим сведения за нашето минало, бъдеще и настояще.

Овен

Сред всички знаци на зодиака само той е способен да използва практически всички видове магия за постигане на своите цели. Но най-добре му се отдава да зарежда с положителна енергия водата, продуктите, дрехите, той може да ‘чете’ по снимки, по писма, по лични вещи. При което, влагайки голяма доза енергия, той често забравя, че току-що е извършил магическо действие. А след това се удивлява, че след като е приготвил ‘магическа’ вечеря, любимата му вече не иска да си отива.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Овенът действа прекалено стремително, не обмисля своите действия достатъчно.

Телец

Телецът е привърженик на материалните традиции и при него най-добре се получават нещата, когато работи за пари, успех и напредък в кариерата. Не случайно хората се покланят на златния телец – символ на богатството. За да усилят ефекта на всяко магическо действие Телците трябва да го повторят няколко пъти.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Телецът твърде дълго размишлява струва ли си или не си струва да предприеме решителната крачка. Изгубеното време действа разрушително на силата на неговата енергетика.

Близнаци

Склонните към ораторство Близнаци най-добре се справят със заклинанията и четенето срещу уроки. Те великолепно използват и стихията на Вятъра. С помощта на този мощен съюзник те могат да получават информация за предмети или хора, които се намират на много голямо разстояние от тях. Друг от козовете на Близнаците е умението им да общуват по телефона. Със своя очарователен глас те могат да убедят когото и да било в каквото и да било.

Внимание: Магическите им способности изчезват, ако те за дълго останат сами. Общуването за тях е основният начин да подхранват своя вътрешен талант.

Рак

Той не се увлича особено от магия. Единственото, което му е по душа, това са различните видове гадания. Раците се прекрасни психолози. За да постигнат своите цели, те дълго време наблюдават хората, оценяват техните силни и слаби страни, умеят да ги манипулират.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако някой започне да се присмива на Рака. При това човекът, роден под знака на Рака обикновено притежава великолепно чувство за хумор. Но чуждата ирония може за дълго да го извади от релсите.

Лъв

На каква магия са способни хората с горещи сърца? Разбира се, че на любовна. Именно в нея те могат да получат най-удивителни резултати. Освен това Лъвовете притежават несъмнени хипнотизаторски способности и лесно могат да убедят голяма аудитория в правилността на своите действия.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Лъвовете постоянно се намират в среда, където ги хвалят. Любовта към ласкаенето е главната слабост на всички хора, родени под този знак. В атмосферата на общото преклонение те постепенно губят връзката си с Космоса.

Дева

Тя умее великолепно да гадае на карти Таро, руни, на ръка, т.е. отдават й се всички видове магии, при които се изисква запомнянето, преработването и анализирането на огромно количество информация. Нейните пророчества се отличават с необикновена точност.

Внимание: Магическите способности изчезват, тъй като и около Девите има постоянен кръг от хора, които ги гледат в устата, възторгват се от дарбите им. ‘Защо ми е да ставам по-добра, след като и така съм съвършена’, мислят си Девите. А само щом се появи такава мисъл и връзката им с Космоса изчезва.

Везни

Те са успешни във всички магически ритуали, които са свързани с природните явления: буря, мълнии, гръмотевици, новолуние и пълнолуние. Приоритетът на Везните – това са талисманите и амулетите със скъпоценни камъни. Така че бъдете уверени, че ако сте получили като подарък от Везните украшение и сте чули от него няколко добри думи, тази вещ действително в най-близко време ще ви донесе късмет и успех.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако на Везните често им се налага да казвата \’Не\’. Когато трябва да отказват на други хора или да им казват в лицето неприятни неща, Везните се лишават от своята вълшебна енергетика.

Скорпион

Той с особено успех може да употребява всички видове магия. Но най-много му се отдават всички ритуали, свързани с дома.Скорпионът успява да огради своя дом и своите близки хора от всички неприятности. Ако чувствате, че в дома ви се е натрупала негативна енергия, поканете на гости Скорпиона. Ще видите, че след това неприятностите ще заобикалят вашия дом.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Скорпионът стане раздразнителен и дълго време задържа в себе си обидата.

Стрелец

За да бъде магията успешна, жената-Стрелец трябва точно да знае своята цел. Тя не трябва да казва ‘Не искам нещо такова или онакова, а направо: искам утре, в шест часа вечерта у дома да дойде принцът на бял ‘Мерцедес’. Стрелецът има определени способности в астрологията и освен това точно диагностицира най-различни болести.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Стрелецът се опитва да се занимава с лечение. Чуждите болести отслабват неговата енергетика.

Козирог

На тях има харесва астрология, нумерология, хиромантия. Козирозите са силни и т.нар. ‘природна’ магия. Само щом се долепят до някой стар дъб или постоят в центъра на цъфтяща ливада, те могат да получат огромен обем полезна информация. Независимо, че тяхната стихия е Земята, Козирозите прекрасно гадаят на свещи. Огънят прекрасно зарежда тяхната енергетика.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Козирогът изпита силно разочарование от обекта на своята любов

Водолей

На тях не им е интересно да изучават сложните магически закони. Далеч по-привлекателно и ефективно е да хвърлят картите и да разкажат на събеседника си такива подробности от неговото минало и бъдеще, че той просто да онемее. У представителите на този знак на Зодиака интуицията е развита просто великолепно. В хода на работата Водолеите могат да измислят нови видове магии, успешно до обучават други хора и сами да ги прилагат на практика.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако става въпрос за хазарт. ‘От слабост’ Водолеите могат да извършат не само куп глупости, но и да загубят връзката си Космоса.

Риби

Те са майстори в магиите за задържане на любимия човек и по енергетичното почистване на дома. Те вярват в поличби и в техния ивот поличбите често се сбъдват. Риите гадаят забележително на карти, рини и на нафе. Те изобщо не са способни на черна магия, тъй като не могат дълго време да издържат каквото и да било зло.

Внимание: Магическите способности изчезват, ако Рибите с всички сили се държат за своето минало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top