Всеки си има ангел хранител според зодията

октомври 2 | , , , ,

 

Отправяте молитва към своя ангел хранител и той ще ви помогне

Кой какъв ангел хранител има?

Ангелът на Овена е Баракиел, той се грижи за успеха му. Дарява го със силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

А ангелът на зодия Телец е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете предназначението си.

Гъвкавият и пъргав Близнак се управлява от Бахрам – ангелът на победата Той ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина – настойчиво го подтиква към придобиване на нови знания.

Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате.

Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

Любопитният и знаещ Лъв се управлява от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

Бързата и работлива Дева се пази от Кадмиел – ангелът на съдбата винаги е готов да ви помогне да разберете истинското си предназначение, да изберете верния си път. Обръщайки се с молитва към него, внимателно се вслушвайте в това, което ви предсказва вашата интуиция. Именно чрез него ангелът на зодиака направлява Девите.

На хармоничната, уравновесена и която цял живот се стреми към стабилност, но трудно или въобще не я постига, чувствителна Везна – ангелът Барчиел й дава вътрешна сила и състрадание. Те са й нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.

Жестокият и отмъстителен, но трудно разгадан Скорпион се управлява от Габриел – един от най- силните ангели. Той помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на ангела и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

Сариел е ангел, който  насочва и подпомага хората, родени под знака на Стрелеца.

Не дотам общителният Козирог се управлява от ангела Камбиел. Той ги покровителства във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

Най-умния и с голяма проницателност, с много силна интуиция Водолей, който живее 50 години по-напред от другите, го пази ангелът Катател, дарява „децата” на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

Добрата и чувствителна, със силно развита интуиция, медиумът Риби се управлява от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води към успех в любовта и в делата им.

КАК ДА СЕ МОЛИМ НА АНГЕЛИТЕ НА ЗОДИАКА?

За целта трябва да се използва обикновена молитва към ангела пазител, като в нея се поставя името на зодиакалния ангел, чиято помощ призовавате. В края можете да изкажете конкретна молба в рамките на това, в което може да ви помогне даденият ангел. Ето и текстът на молитвата, с която да се молите на своя ангел: „Свети ангеле, запази мен, грешния. Не позволявай на лукавия демон да ме обладае, укрепи ръката ми и ме наставлявай по пътя на моето спасение. Свети ангеле Божий, пазител и покровител на окаяните ми душа и тяло, прости ми, ако съм те оскърбил неволно, и ме запази от всяко изкушение, за да не разгневя Бога. Моли се за мен пред Господ и ми помогни….Амин.”

Източник: chudesa.net

5 Responses to Всеки си има ангел хранител според зодията

 1. pytar каза:

  Ами на Стрелеца, кой е ангелът-хранител???

 2. jabka каза:

  Ние (стрелците ) явно си нямаме ангел хранител … Жалко

 3. Диана Стойкова каза:

  Статията е чудесна, но къде се е загубила зодия Стрелец

 4. Siyana Racheva каза:

  interesno…

 5. big-mama каза:

  Сариел е ангелът на Стрелец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top