Водолей – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 12 | ,

vodolei52010 може да донесе повече възможности за романс,отколкото си мислите.Ако сте готови да намалите изискванията си и отворите сърцето си ще се влюбите.

Вероятно е да намерите половинка на работното място,но това може да Ви разсейва, ако позволите личния Ви живот да влияе на работата Ви. Не допускайте нежеланието да Ви обвързва със задължения или настойчиво чакане на перфектния партнъор и  да Ви спре да се срещате с някой обикновен,който може да се окаже специален.Това е подходяща година за любов,така че се отпуснете и действайте.
През 2010 вероятно ще имате много причини да се усмихвате,особено ако се отнася за любов.Ако се съсредоточите и дадете най-доброто от себе си за връзката Ви и се подкрепяте взаимно, тогава вашите отношения могат да бъдат като убежище в тези несигурни времена. Сексуалният Ви живот също е във възход, очакват Ви много забавления и удоволствия с партнъора Ви. Поставете връзката Ви на първо място и тя ще бъде източник на спокойствие и подкрепа.

Финансовите въпроси могат да влияят на решенията в кариерата Ви повече отколкото Ви се иска,особено ако начинът Ви на живот унищожава доста голяма част от приходите Ви. Внимателно балансирайте нуждата си от финансова сигурност в замяна на талантите Ви, не се подценявайте и не позволявайте страховете на другите да Ви попречат да дадете най-доброто от себе си.Годината ще е относително добра за вас, така че може да поемете риск и да се придвижвате към позиции,където ще имате възможността да се изявите.Някои от възможностите, които ще Ви се изпречат,може да изискват по-голяма самодисциплина или нужда да работите в по-структурирана среда.Ако има твърде много ограничения,Вие може да се противопоставите, така че разберете в какво се въвличате преди да се ангажирате.Късметът е на Ваша страна,така че имайте вяра в уменията си.

Чувството на емоционална и финансова стабилност се оказват свързани и паричните проблеми на другите,независимо дали са реални или въображаеми,могат да повлияят на поведението Ви.      Това може да се окаже вредно,ако Ви прави ненужно предпазливи и несигурни.Затова зарежете продажбите на дребно и спазаряването,когато става въпрос за големи покупки.        Това ще помогне за изграждането на финансова стабилност и ще разсее тревогите.Въпреки това,  към сегашното положение Вашите перспективи изглеждат по-добри от повечето и тези качества,които Ви правят уникални и различни могат да Ви дадат конкурентноспособност.       Ще намерите финансова упора и помощ лесно,за  да се задържите, но вероятно ще има условия, така че внимавайте да не попаднете на длъжност с ограничения, получена за кратко време.Вие можете да преуспеете,така че покажете, че може да се разчита на Вас и не се подценявайте.

Въпреки общата обстановка към настоящия момент,2010г. ще бъде благоприятна за вас.       Вашите оптимистични възгледи могат да облагодетелстват любимите хора.Важно е за Вас да не се влияете прекалено от страховете и тревогите на другите,особено на семейството. Безпокойството и негативното настроение на другите може да се прехвърли върху Вас. Ще ограничите перспективите Ви,ако позволите семейството и семейните отговорности да засегнат надеждите и целите Ви следващата година.Разбира се, може да вземете под внимание нуждите и възгледите на любимите хора,когато правите планове,но е важно големите решения които ще вземете през 2010г. да са Ваши. Запазете оптимизма и не позволявайте проблемите на другите да Ви влияят прекалено много.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top