Водолей – годишен хороскоп за 2013 година

август 22 | ,

Спокойствието от миналата година отстъпва място на определено по-активна атмосфера, ще бъдете обнадеждени за бъдещето, което ще бъде изпълнено с повече възможности. През цялата 2012 година бяхте под влиянието на Юпитер. Това ще предизвика ситуации, които ще изискват от ваша страна незабавна реактивност.

Вашата импулсивност ще се прояви без посока и причината за нуждите, които са скрити дълбоко във вас ще се появи на повърхността. Ще преминете на висока скорост в отношенията си с другите, във всички области. Ще бъдете по-директни и по-взискателни, ще имате средствата да се справяте с твърде неясните ситуации.

През тази година професионалния ви живот ще се развива чрез промени, които лично вие ще загатвате. Някои от тях ще ви дадат нови напътствия, или вие ще разберете в какво трябва да промените стратегията, ако имате работа на свободна практика. Това няма да остане без колебания и съмнения, особено през пролетта на 2013 година.

Вие въпреки всичко ще вярвате в себе си, което ще ви позволи да направите усилие и да се приспособите. Влиянието на Сатурн ще ви накара да обмислите професионалния си живот в дългосрочен план. Обратното също е възможно. Но ако избегнете тази тенденция, за да видите надалеч, няма да извлечете удовлетворение; най-доброто, което можете да направите е да се движите напред. Семената, които сте посяли през тази година, ще дадат резултат през следващият Февруари.

През 2013 година, любовта ще бъде обвита със страст. Влиянието на Марс, Венера, по-късно и Нептун ще предизвика във вас нужда от прекомерност в нормално време, ще контролирате много по-добре склонността си към здравия разум, за да оставите повече място за спонтанните импулси. Това се дължи на факта, че сте освободени на емоционално ниво, до известна степен се страхувате по-малко да се отпуснете.

Това би било положително за вас, да приключите със съмненията по този въпрос, за да докажете на себе си, че това е вашата природа и нищо друго, което може да породи в другите от истинските чувства във вашата връзка. Нуждата ви да бъдете харесвани се осланя на това. Сатурн и Венера ще ви върнат към миналото, към стари връзки, които се появяват отново. Това може да активизира отново рани и съжаление, трябва да сте изключително бдителни, защото ще трябва да избегнете някои капани в тази ситуация; някои от тях са ви вече известни от опита ви, а другите ще са все още скрити. Приятелските ви връзки тогава ще бъдат много важни за емоционалния ви живот.

Съветите на приятелите ви ще могат да ви дадат добър поглед, необходим за да прецените ситуацията. Тези от вас, които са необвързани, ще имат възможност да започнат връзка силно заредена с емоции. Не се страхувайте от голямото количество страст, което ще ви се струпа; живейте в настоящето без да правите прогнози, това е най-добрият начин да изградите бъдещето!

Чувствахте се емоционално и емоциите ще ви позволят да откриете себе си и какво има дълбоко във вас. През 2013 година обстоятелствата ще бъдат насочени към развитието на чувствата ви, по-лесно ще привличате към вас хора, които съответстват на вашата истинска емоционалност, отвъд това, което показвате и това е идеалния момент  за същността на въпроса, който определено ще ви доближи до вашите идеали, да се отдадете колкото искате на затвърдяването на вече съществуващата връзка. От друга страна, влиянието на някои планети ще бъде причина да показвате склонност твърде сляпо да вярвате на някои думи. Доверете се на действията, за да разберете дали вашето доверие е на място или не. Вашето постоянство и упоритост ще бъдат възнаградени във всички области!

Вашето обкръжение ще бъде определящо по отношение на жизнеността ви през 2013 година. Ще бъдете по-отзивчиви към тревогите на другите от обикновено, ще попивате проблемите им  като гъба. Като цяло ще бъдете в перфектна форма и всичко ще бъде наред, ако успеете да намалите размера на вашата емоционалност. Възможно е това да бъде причината да проникнат вреди, които да забавят енергията ви, когато не си поставяте граници към другите и към външния свят.

Влиянието на Нептун през тази година ще увеличи склонността ви към прекаляване с храна, което може да доведе до задържане на вода. Ако спортувате, внимавайте тялото ви да не прегрее. Често ще чувствате умора в мускулите, под влиянието на Марс и Нептун, осигурете си моменти на пълна релаксация!

 

Източник: www.mikael7.com

2 Responses to Водолей – годишен хороскоп за 2013 година

  1. Tancheto Veceva каза:

    eee hubava godina mi se o4ertava samo po malko emocii ot moq strana i mn strastna lubov razbrahte li priqtelki moi vodoleiki?…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top