Водолей – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 28 | ,

Здраве
Погрижете се собственото си здраве още от началото на годината. Иначе още от пролетта резервите ще свършат и задължително във всички сфери от живота ще настъпи раздразнителност и нервни сривове. Не мързелувайте. Борете се с вредните навици, бъдете внимателни с диетите, започнете да се закалявате (в умерени дози), балансирайте своето хранене.

Кариера
2011 година вече е поставила базата за кариерен ръст. През 2012 година Водолеят следва да се захване с положителни промени. Те не трябва да се страхуват от нови методи за работа, нови сфери, дори ако кардинално ще се различават от старите и ще има неразбиране от страна на някои от обкръженито.

Финанси
Хороскопът за 2012 предвижда за водолеите стабилни доходи, особено удачни за нови сделки са Март, а също така и Ноември.

Личен живот
През първите осем месеца Водолеят ще е смел, ползващ популярност в противополжния пол, но в същото време ще е дързък и конфликтен. Така че любовните успехи ще се редуват с кавги и непяриятни ситуации. Едва през есента ще се нормализират нещата, а Вие най сетне ще видите колко сили и търпения са трябвали на партьора Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top