Водолей – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 15 | ,

Астрологичната прогноза за 2011 година е, че като цяло годината ще бъде спокойна. Сатурн, Марс и Уран ще заздравят връзката Ви с разбирателство, което ще ви осигури взаимна полза.

Ще берете плодовете на усилията си от миналата година, няма да имате възможност за изолиране, но ще имате шансове за нови срещи благодарение на общителността Ви, ще имате изобилие от занимания за в бъдеще, във всички сфери. Ще имате по-малко грижи в следствие на миналото, въпреки факта, че ще трябва да се изправите срещу него. Можете да бъдете сигурни, че ще надминете себе си за в бъдеще. Тази борба ще е от полза за Вас, продължавайте така.

Тази година ще бъде енергична и оживена в сферата на отношенията. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за разширяването на знанията Ви, това ще Ви помогне да създадете някои контакти. Момента е подходящ да сложите край на неуравновесените ситуации и да ги анализирате. От Май 2011 година ще имате реалните шансове да разширите дейността си, това ще бъде напредък, или да започнете нов проект. Отношенията Ви с колегите ще бъдат по-спокойни, ще забележите, че имат желание да се помирят с Вас. Ще бъдете по-дипломатични от всякога, ще искате да покажете решителността си и добрата Ви воля. Необходимо е да работите в екип през есента; ако работите усилено, вероятно ще получите признание в дългосрочен план.

Стабилността в емоционалните Ви връзки ще един от най-важните Ви приоритети тази година. Нептун ще събуди във Вас страхове, които ще породят защитни реакции в градивна насока в отношенията Ви с партнъора. Венера ще подкрепи усилията Ви в посока на задълбочаване на чувствата Ви. Освен това, промените, които направихте вече започват да дават резултат. В началото на годината обстановката като цяло ще бъде изпълнена с нежност и любов. Ще имате повече възможности да затвърдите връзката си, ще усетите повече хармония между Вас, без да губите тръпката. През пролетта, ако сте необвързани, ще можете да обмислите изискванията си, срещите през този период ще изискват усилия в тази насока, не бъдете по-безмилостни, отколкото сте. Спонтанните Ви реакции ще бъдат изпълнени с емоции. Ако сте необвързани, ще се сблъскате със събития, където ще има изгледи за нови срещи. Възможно е да се влюбите от пръв поглед. Не можете да заблуждавате, че сте срамежлив човек. През есента ще имате възможности за нови начинания, те ще Ви принудят да забравите за студеното Ви и резервирано отношение, и да се изправите пред страховете си: Вие привличате хората, заради това, което сте и те без затруднения могат да разберат и най-скритите Ви недостатъци.

Ще се стремите да въведете ред в административните Ви дела и сметките Ви, за да изчистите някои неща, особено фактури, които са все още на лице…Влиянието на Нептун ще Ви накара да си мислите, че ще е лесно, но за жалост няма да бъде. Но това ще се неутрализира от Сатурн, който ще Ви даде възможност да коригирате нещата, където е необходимо. Реализма ще бъде най-голямото Ви предимство. Вашият здрав разум ще бъде защита от възможна бъдеща несигурност. Пригответе се за бъдещето, погрижете се и за най-маловажният разход.

Знаете добре, че ако се измъчвате твърде много няма да имате напредък с целите си и трябва да се оттеглите, ако не можете да контролирате действията си. Всичко това означава, че си пречите сами. Признайте си, че усложнявате събитията неволно. Под влиянието на Сатурн ще бъдете склонни към това тази година, което също така ще намали приятните и щастливи моменти. Нептун ще Ви помогне да избягате от материалните проблеми, точно когато имате най-много тревоги в тази сфера. Намерете равновесието, което ще Ви дада възможност да действате без напрежение.

Влиянието на Юпитер ще нарастне тази година. Малко по малко, ще усетите намаляване на нивото на енергията Ви, особено в отношенията Ви с другите, и усвояването на нови знания, което значително ще повлияе на енергията Ви. Слънцето и Венера ще Ви накарат да внесете повече развлечения и удоволствия в ежедневието си; това ще Ви повлияе положително на психологично ниво, но ще бъдете склонни да отидете твърде далеч в проучването на тези удоволствия. През Юни ще бъдете способни да се храните пълноценно и ще осъществите промените, които обмисляхте в тази насока, без да се поддавате на слабости.

Източник: www.mikael7.com

One Response to Водолей – годишен хороскоп за 2011 година

  1. дида каза:

    Бих добавила,че от май,когато Юпитер навлезе в Телец много водолеи или ще си сменят жилището,или ще купят такова.А някои може и да се задомят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top