Водния знак очарова Козирога

юни 3 | , ,

От водните знаци Рибите създават най успешна връзка с Козирозите.
Очароват го със своята загадъчност покоряват го с обаянието и нежността си.

Същевременно техният изменчив характер остава неразгадаем за трезвия Козирог. Но това пък поддържа жив интереса му към тях. Той е стабилна опора за Рибите, като поема отговорността да подреди семейния им живот. Хармонията между двамата може да бъде нарушена само, ако Козирогът се опитва да наложи на Рибите високите си изисквания за ред и дисциплина или да ги постави под строг контрол.

И Ракът и Козирогът са предпазлвиви, мнителни и недоверчиви. Те създават близост помежду си едва след като са се подложили на много взаимни проверки. Установят ли връзка и двамата се стремят към сигурност. Привличането между тях е силно тъй като са противоположни характери. Козирогът е рационален, трезвомислещ и практичен , докато Ракът е раним, подвластен на чувствата, поддава се на настроения и капризи, следва интуицията си.

Козирогът е дисциплиниран и действен. Ракът е муден и съзерцателен склонен да се щади. Тази връзка е трудна и конфликтна, но може да бъде много обаятелна и обогатяваща, ако зоните на влияния се разпределят така, че Ракът да властва над дома, а Козирогът да се реализира повече в обществото .
Скорпионът също е много привлекателен за Козирога, тъй като способността му да преживява дълбоки, трайни и всеотдайни чувства избавя Козирога от емоциналната му несигурност. Това е съюз на две равностойни по твърдост натури, които си съперничат по воля, упортсво, трудолюбие и чувство за отговорност. Двамата са в състояние да постигнат целите си и успех в обществен план, което особено ласкае Козирога. Подводните рифове на тази иначе устойчива връзка биха се появили, ако и двамата допуснат да се развихри подозрителността им или желанието им за надмощие.

3 Responses to Водния знак очарова Козирога

  1. Музика каза:

    Аз лично съм зодия Козирог и със зодия риби изобщо не се понасям 😀 Не мога да си представя съвместно съжителство с някой от зодия риби 🙂
    Поздрави!

  2. Слави Иванов каза:

    Аз съм Козирог и написаното за мен е вярно. Най добре се разбирам с Риби и Дева

  3. Аз съм Рак и на Козирози много се кефя, така че май ааахаха не само водния знак очарова Козирога, но и Козирога – водния знак :D:D:D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top