Везни – годишен хороскоп за 2013 година

август 20 | ,

През 2013 година осъществяването на най-важните ви планове ще приключи. Ще заявите ясно вашите ценности, като предприемете конкретни и видими за всички действия. Няма да имате все още вдъхновение в тази посока. Ще започнете нови проекти; по-лесно ще осъзнавате нуждите си, което ще е свързано с инстинктивното ви разбиране на нуждите на обкръжението ви. Ще научите много във всички сфери от разговорите ви с богат човек. Не избягвайте социалните контакти, няма да спечелите нищо ако се изолирате през тази година!

Дошло е време за оценки през 2013 година. Ще останете доволни след като видите резултатите от усилията ви да минават под формата на повишение, издигане в йерархията или промяна на статуса. Средствата са ви известни и признанието на заслугите ви е наистина близо до вас. Въпреки това, вие ще трябва да довършите подробностите и най-накрая да усетите развитието на събитията, за което толкова много се надявахте. Но като цяло ще вършите с лекота всичко, което е свързано с техниката.

Каквато и да е вашата професия, изчакайте да обмените опит и с други хора и в същото време да преориентирате действията си, начина ви на работа към нови цели. Нови пътувания ще ви бъдат от голяма полза; това е момента да обмислите да започнете отновo да учите.

През тази година, любовта ще се появява под формата на увлекателна игра. Очаквайте много поучителни словесни битки с партнъора ви или с някой, който е на път да ви стане такъв. Ще научите някои доста специфични начини на поведение в любовта към другите. Ще знаете по-добре какво събужда вашите чувства и това ще ви даде възможност да разберете какъв партнъор, каква личност, какви типове ситуации наистина отговарят на вашата същност. Още по-активно ще търсите, това което ви кара да се разнежите и да сияете докато разсъждавате какво преди е било от порядъка на магията на любовта… Внимателно анализирате това в моменти на самота. Влиянието на Уран ви подтиква към тези анализи и това ще ви позволи  за в бъдеще да избегнете тежестта на грешките в собственото ви поведение.

Ще се връщате към миналото и това ще ви възпламени отново. Като се вгледате в грешките си отстрани, ще се научите как да премахнете  тенденциите във вас, които нарушават хармонията във връзката ви. Ако в момента сте необвързани, ще ходите на приятелски срещи, които ще отворят много врати за вас; по-добро бъдеще, благодарение на предстоящи връзки, които могат да ви отведат до вашата сродна душа. Ако в момента сте обвързани, ще проведете разговори, които  могат лесно да изгладят някои различия, които съществуват между вас, свързани с вашата близост.

Влиянието на Уран и Слънцето ще събуди във вас креативно обновяване на всичко, което е свързано с вашите най-важни интереси. Това ще започне в света на идеите и ще можете да ги приложите на практика само в края на годината. Има вероятност това да ви направи до известна степен раздразнителни… Предимството на този период е, че ще направите опит да се опрете на детайлите, ще вярвате в себе си, по този начин ще гарантирате успеха на вашите планове и проекти. Сатурн ще засили съмненията ви за промените в любовната сфера, които се очертават на хоризонта. Ще бъде от полза да съотнесете ходовете, които ви диктува да направите сърцето, защото вие клоните прекалено много към страната на проблемите, което не ви помага да действате със здрав разум.

Вие буквално ще излъчвате енергия през 2013 година! Влиянието на Слънцето и Венера ще подсили вашият метаболизъм, което ще съживи енергията ви. Вашите действия със сигурност ще породят възстановяване и това ще ви даде причина да продължите и ще ви даде енергията, необходима за приятните моменти. Вие страдате от физически заболявания, свързани с храносмилателната и нервната система, но състоянието ви ще се подобри. Това е идеалния момент да се погрижите за себе си по-активно и да контролирате дребните заболявания, които могат да се влошат, ако отлагате и мине още време.

Сатурн ще има благоприятно действие върху баланса на нервната ви система, което ще ви даде възможност да се отдадете на всичко, което ви се противопоставя, без да се създават последици като например чревни заболявания, невралгия.

 

Източник: www.mikael7.com

5 Responses to Везни – годишен хороскоп за 2013 година

  1. Стефан Зафиров каза:

    🙂

  2. Tochno taka e

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top