Везни – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 31 | ,

Здраве
Здравният потенциал от 2011 ще стигне почти през цялата 2012 г. Везните през 2012 година не трябва да се притесняват от пролетни простудни заболявания, нито натоварвания на нервната система. През есента родените под този знак ще усетят умора, така че през този период не е лошо да се вземмат необходимите профилактични мерки.

Кариера
През цялата 2011 Везните усърдно са се трудили и натрупвали успехи. През 2012 година за Везните е настъпва времето да жънат плодовете на своя труд. Въобще цялата година ще мине в творчески и нетрадиционни решения.

Финанси
Във финансовите дела следва да се слуша интуицията. Това ще бъде най-добрия начин да се избегне измама. Март-април – най-плодотворното време за нарастване на доходите, а през втората половина на август се очакват резултати от удачни финансови операции. Добре е през Декември да бъдат предпазливи

Личен живот
Везните обикновено не са доминанти в романтическите отношения. Що се касае за 2012 г.. то пика ще бъде през Февруари, Март, Юни и Ноември. През останалите месеци лидерството им е под въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top