Везни – годишен хороскоп за 2009г.

май 2 | ,

vezniПрез 2009-та Везните ще трябва да сложат в ред плановете, проектите и намеренията си. Трябва да обмислят всичко много детайлно, предварително да знаят какви са частите на пъзела.

Везните ще прехвърлят битовите проблеми от миналата година в тази. По време на решаването им обаче ще успеят да завъртят и кратък флирт, който ще приключи твърде бързо поради тяхната неувереност и колебание. От края на февруари до 20.03 за Везните ще бъде един спокоен сравнително ненатоварен период, в който могат да се погрижат за здравето си. В края на март и началото на април работата им ще бъде свързана с много нови контакти и нови задължения.
Сатурн помага на Везните, дори когато е в опозиция. Вероятно ще започнат сериозни делови връзки с по-възрастни стабилни и надеждни партньори.

От 20.04 до 20.05 Везните ще преживеят много промени и не всички ще им харесат – ще се сблъскат с усложнения в офиса и с агресивното поведение на някои клиенти, което много ще огорчи Везните – те имат много силно естетично чувство и не понасят агресията. В края на юли ще бъдат неприятно разочаровани от некоректна постъпка на приятел, с когото вероятно ще прекратят взаимоотношенията си, а след 06.08 ще отделят много време и емоции за децата си.

През тази година Везните много ще пътуват и ще реализират много нови контакти. През юни се очертават краттки пътувания с изследователска цел. Препоръчително е да се вслушват в интуицията си, да са се предпазят от измами.

В професионално отношение проблеми няма да има. Миналата година Везните се трудиха неуморно, дори отчаяно с мисълта, че всъщност, нищо не се вижда наяве. Тази година обаче те ще се радват на резултатите от работата си. Везните ще проявят много изобретателност, рационално мислене и добра организация. Ще се сприятелят с шефа и колегите. Още през януари те ще се радват на плодовете от труда си.

Август ще бъде месец, посветен на приятелите и това ще достави на Везните неизмеримо удоволствие. С настъпването на есента настроението им ще става все по-тъжно. А от 23.09 силите им отново ще се възстановят, а заедно с това ще нарастне техния непреодолим магнетизъм.

Професионалните ангажименти все още ще са слаби и може да си позволят кратка почивка. Препоръчително е да изберат място, което е с почти същия климат като този, при който живеят. Рязката смяна на климата и условията на живот ще подействат много зле на Везните. Най-подходящия момент за развитие на бизнеса е март и април.

В края на август Везните съществено ще подобрят материалния си статус. През ноември не е препоръчително да се правят инвестиции, да се разширява бизнеса и да се сключват дългосрочни договори.

На 16.10 ослепителната Венера ще влезе в знака им и ще им осигури дузина обожатели, готови да повдигнат за тях всички планини и да преплуват всички морета. Пред ноември реализираните им идеи ще напълнят банковите им сметки. От края на ноември до 20.12 дните ще бъдат запълнени с контакти, срещи, пътувания и гостувания. Везните са олицетворение на вечната борба между логичното и неосъзнатото и в този период ще допуснат поредица от глупави грешки. Ден след ден и отново на дневен ред са празниците. За Везните те ще бъдат свързани със стари приятели, нови равносметки и сравнения и мили спомени. Това ще им подейства много ободряващо.

В личния живот Везните винаги са имали късмет. Същото ще е и през 2009-та. Очакват ги много нови романтични връзки, но звездите препоръчват да не задълбочават взаимоотношенията си. В началото на юни представителите на тази зодия ще общуват с партньори, над които ще имат превъзходство. В този период вероятно ще преживеят доста разправии и несъгласия, защото Везните ще се опитват през цялото време да управляват положението. Продължителността на този конфликтен период в конкретния случай зависи от самите Везни, а не от енергията на звездите.

Най-подходящите периоди за уреждане на лични взаимоотношения са февруари-март и ноември, когато Венера ще им помага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top