Везните и другите зодии

януари 27 | , ,

Везна и овен

Тази връзка страда от подтиснато напрежение. Овните са агресивни и неуморни, докато везната се стреми към съвършенство и има нужда от мирни компанъони. Основното несъответствие в темперамента води до кавги. Сексуалните взаимоотношения обаче са добри. Прогнозата е красива спалня, бедна всекидневна. Това води до извода: приятна връзка, несполучлив брак.

Везни и телец

Телецът е с твърде развито чувство за частна собственост и е твърде земен за романтичната везна. Скоро везната може да се окаже с един твърде ревнив партнъор. Те обаче си подхождат физически и това помага. Везната е разсъдлива, проявява разбиране и се справя с темперамента и упоритостта на телеца. Склонността към изневери на везната може да доведе телеца до лудост. Връзката може да бъде приятна, а съжителството с проблеми.

Везна и близнак

И двамата трудно овладяват увлеченията си. Любовта може да накара света да се върти, но тази двойка може да ускори въртенето опасно. С изключение на този единствен проблем обаче, те могат да имат идеално приятелство. И двамата са страстни и нито един не е ревнив или с чувство за частна собственост. Те споделят много общи черти като личности и добре си подхождат в леглото. Една хубава връзка, топъл и щастлив брак.

Везни и рак

Ракът може да бъде твърде критичен, особено към екстраваган- дността на везната. Ракът обича да стои затворен в къщи, везната обича да скита. Ракът е практичен и скъперник, везната е импулсивна и обича да купува с парите. Дълбоко привързващият се вярващ рак ще бъде шокиран от кухите емоции и непостоянството на везната. Поносима връзка, непоносим брак.

Везни и лъв

Тези две зодии отговарят на желанията и нуждите си взаимно. Лъвът е страстен, везната – демонстративна. И двамата са шумни в секса. През цялото време в спалнята ще си изтрелват звезди. Ако се сблъскат двете „аз“, везната трябва да отстъпи. Това няма да бъде твърде трудно, защото везната обикновено се сдружава. Стратегията и тактът са оръжието на везната. Една вълнуваща връзка може да прерастне в хубав брак.

Везни и дева

Девата живее по правилник, а това не е начин за живот на везните. Има и други несъответствия в личностите. Девата е спестовна и би могла да се интересува повече от парите, отколкото от секса. За везната това е непростимо. Девата може да се държи настойнически и критично и даже диктаторски. Везната се противопоставя на това и започва да търси другаде висока оценка. Връзка, която подлежи на съмнение и много труден грак.

Везна и везна

Те си отговарят с еднаква страст, имат много общи черти – весели, контактни, обичат хармонията и красотата. Но след като премине първото увлечение, намесва се тежката действителност. Никой от тази двойка не иска да слезе на замята.Една връзка би могла да просъществу- ва, а в брака е необходима зрялост и по-практично отношение.

Везна и скорпион

Скорпионът е твърде ревнив за лекомислената везна. Известната и доказана ревност на скорпиона не допуска даже малки флиртове. Отношението на везната към секса държи скорпиона на тръни. Скорпионът трябва да доминира, везната трябва да се сдружава. Има голяма доза физическо привличане, но магнитното поле може да доведе до експлозия. И по-краткотрайната връзка и бракът са страстни и буреносни.

Везна и стрелец

Стрелецът е много склонен към авантюри и никога няма да отегчи везната.Флиртовете на везната ще предизвикат забавата и толерантността на стрелеца. Сексуално добре си подхождат. Проблемът е в нежеланието на стрелеца да се установи и неговата нужда от независимост. Везната иска реално партнъорство и привитна домашна обстановка. Ако успеят да преодолеят тези разлики перспективите са добри за къса и дълготрайна връзка.

Везна и козирог

Козивогът е силно привързан към везната физически, а везната намира маниера на козирога да трупа пари за много полезен. Но мързеливата везна е обида за козирога, а везната е отблъсната от скучната практичност на козирога. Козирогът не харесва и общителността на везната. Твърде много конфликти за един брак, а и една връзка няма да бъде продължителна.

Везна и водолей

Тези две зодии си подхождат чудесно. Везната търси водолея за водач в авантюрите. Те обичат обществото и се включват в разни прояви. Имат много приятели и се чувстват свободни да следват собствените си специални интереси. Добре се разбират в любовта, даже ако са забравили да оправят предварително леглото. Добра сексуална връзка, хубави перс- пективи за брак.

Везна и риба

Много трудна комбинация. Везната харесва любезността, чувстви- телността и привързаността на рибата. Рибите не са толерантен знак, а везната не желае да осигури здравото ръководно начало за една връзка. Везната започва да се противопоставя на досадната зависимост от риба- та, а на рибата не й харесват многостранните интереси на везната. Ко- гато везната се втурва в някое приключение, рибата потъва в мъка. Тъж- но! – да. За сериозна връзка и за брак – също.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top