Близнаци – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 10 | ,

bliznaci5Очакват Ви интересни и може би сложни 12 месеца.Определено количество фантазия,интрига или неща,които не са такива, каквито изглеждат се очертават.Твърде много алкохол също може да доведе до усложнения, също така не смесвайте любов,секс и пари .

За щастие, човекът,който притежава ключът към любовния Ви живот сте Вие, но ще е необходимо да обмислите нещата добре, особено ако позволявате на миналото да влияе на бъдещето Ви. Не захвърляйте утрешния ден като се връщате назад в миналото.
Близнаците обичат винаги да са заети,но ако не забавите темпото и останете съсредоточени, може да усложните живота и връзката си.Това се отнася най- вече където са замесени пари. Важно е да не поставяте паричните въпроси преди емоционалните, трябва да внимавате да не позволите на желанието за забавен,вълнуващ и хедонистичен начин на живот да напрегне ситуацията с финансите и връзката Ви.Помощта и подкрепата ви един към друг и споделянето на товара, ще ви сближи още повече.Опитайте се да опростите,а не да усложнявате живота и връзката си.

Вашите дар слово и способността да мислите трезво ще Ви даде конкурентно влияние на работното място и може да получите възможност за вратичка относно очакваната, отрупана с работа година.      Реклама,продажби,обслужване на клиенти,удоволствия,забавления,образование и туризъм са областите,където можете да използвате социалните и комуникативни умения във Ваша полза.Въпреки това,Вие не винаги сте най-добри в работа, където успеха е премерен само в парични хонорари.Можете да успеете в конкурентна среда, но сте по-подходящи за позиции,където се осигурява обслужване и развиването на контакти е ключов момент във Вашата роля… Ще имате полза от по-голямо специализиране във работата Ви, но не предприемайте допълнително обучение,освен ако имате времето и енергията да го направите.Ще преуспеете в професии,които включват изграждане на връзки,докато осигурявате обслужване.
Парите са една от главните области,въведете финансите си в ред и другите области от Вашия живот ще имат значителна изгода,особено Вашите контакти.За щастие,съдбата е във Ваши ръце,но може да бъдете най-лошия си враг,ако не се научите да си казвате „не”.Претъпете желанието си да спекулирате със събраното или да бъдете твърде креативни с приходите си. Не смесвайте работата с удоволствията и обърнете повече внимание на възможностите за бързо забогатяване,които изглеждат твърде хубаво, за да са истина. Любопитни и общителни,Близнаците имат много интереси,но ако се разпръсквате навсякъде и се заемате с няколко неща,по-добре си  спестете време и пари и се съсредоточете върху едно или две неща.Помнете,че не всичко, което блести е злато.
Ако сте мислили за преместване,вероятно ще имате този шанс,ще трябва да действате бързо,но и разумно да използвате възможностите около Вас.Дом,семейство и имуществени въпроси ще заемат място преди работата.Така че преместването в полза на дома и семейния живот трябва да бъде преди преместването в полза на работата.За тези с деца,опитайте се да не оставите интересите им да пречат на Вашите.Вместо пръскане на пари,забавяйте нещата понякога и прекарайте пълноценно времето си заедно, като се храните заедно или излезете сред природата.Направете усилие да използвате телефон, e-mail, или писма,за да се свържете с хора,които обичате,но не може да виждате толкова често,колкото Ви се иска.Не позволявайте на забързаното Ви ежедневие да попречи да поддържате връзка със семейството си и любимите хора.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top