Близнаци – годишен хороскоп за 2013 година

август 19 | ,

Разположението на звездите през 2013 година ще ви даде възможност да увенчаете с успех усилията, които сте положили през миналата година в сферата на любовта. Това ще има резултат при различни обстоятелства. Всъщност, разположението на Уран във вашия знак, придружен от Марс и Слънцето значително ще улесни и изясни разговорите с партнъора ви.

Възможно е да направите нови избори в живота си, които ще се насочат неочаквано в посока към развитие, което ще ви доближи още повече до целите ви. И въпреки тревогите, които на моменти ще бъдат силни, вашият личен път изглежда, че ще бъде улеснен от обкръжението ви и влиянието му. Меркурий ще ви помогне във вашите практически стъпки, ще имате повече пространство, за да живеете с голямата любов!

Ще възникнат някои професионални проблеми в дългосрочен план през 2013 година. В този случай решението ще се появи благодарение на външна помощ, предложения, планове и др. Ще започнете годината с нотка оптимизъм, повлиян от Юпитер, което ще ви донесе обещаваща възможност за вас. Ще берете плодовете на труда си през Ноември, това е момента да предприемете полезни приготовления.

Колегите ви ще ви предоставят повече свобода на действие, през последните три години е установено спокойствие и ви е предоставена повече свобода да се посветите на самостоятелна работа. Но ако прекалите, това може да доведе до дистанциране от другите и от тяхното мнение и подкрепа, което може да се счете за неблагодарност. От вас зависи да се разкривате минимално и особено да бъдете съобразителни. Не е нужно да бъдете единствения, който е откровен!

Стабилността на вашите емоционални връзки ще бъде едно от предимствата ви през тази година. Разположението на Сатурн и Нептун ще бъде причина да се събудят във вас страхове, което ще предизвика защитна реакция в конструктивна насока в отношението ви към партнъора. Въздействието на Уран и Слънцето ще ви помогне в усилията да изразите любовта си. Освен това, промените, които предприехте, започват да дават резултати. Като цяло обстановката ще бъде деликатна в началото на годината.

В любовната сфера ще преобладава повишената чувствителност, ще имате повече средства да затвърдите връзката си, ще има хармония между вас, без да губите тръпката в любовта, която е завладяла сърцето ви. Ще можете да обмислите изискванията си, ако сте все още необвързани, срещите изискват усилия в тази насока, постарайте се да не изглеждате прекалено неотстъпчиви.

Вашите спонтанни реакции ще бъдат изпълнени с емоции. Но това няма да бъде изненада за партнъора ви, особено ако знае колко сте чувствителни. Ако сте необвързани, ще се сблъскате със запомнящи се събития, ще планирате срещи. Любовта от пръв поглед не е мит…Няма да играете ролята на срамежлив човек дълго време. Тези нови начинания е възможно да ви принудят да забравите вашата сдържаност и резервираност, но най-вече да погледнете противоположната страна на страховете си: привличате към вас хора, които откриват най-скритите ви слабости без

Всичко, което е свързано със законността, официално подписване и важни продажби ще бъде успешно през Март, Юни и Октомври 2013 година. Ще се наложи да се справяте с неясни ситуации, трябва по-решително да пренасочите живота си чрез начинанията ви. Меркурий ще ви помогне да вземете впредвид външни мнения, но ще трябва да останете съсредоточени върху вашите лични изисквания и да не забравяте какво е от съществено значение за вас. Съотносете тези влияния чрез запазване на вашият начин на действие.

Сатурн ще увеличи нетърпението и раздразнителността ви, често дори няма да знаете защо се чувствате така. Преценете действията си последователно, за да избегнете попадането в грешната посока.

Ще се възползвате от подкрепата на Юпитер и Уран през тази година, което ще ви осигури жизненост и енергия, за да преминете почти всяко изпитание. От друга страна, ще бъдете по-уязвими на външни вълнения и тревоги, особено на работното ви място. Ще бъде от съществено значение, повече от всякога да пазите взаимоотношенията си с близки хора от безполезни и вредни влияния, което ще ви отнема енергията.

Меркурий ще улесни умствената релаксация чрез изкуства и свободно време. Не трябва да се претоварвате на работа, бъдете предпазливи с храносмилателната система, която ще става все по-чувствителна към всичко, което е с много подправки. Контактът със земята ще неутрализира стреса, натрупан във всекидневието.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top