Близнаци – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 23 | ,

Здраве
Близнаците ще влязат в 2012 година с голям здравен потенциал.  Ако изрзаходват силата си неразумно, то изтощението ще настъпи още през пролетта.  С настъпването на топлото време е желателно да заочнат систематически занятия по физкултура.  Тогава резервите на организма ще се възстановят, а настроението ще бъде бодро и оптимистично, то ще се отрази на всички останали сфери от живота.  Редовните физически упражнения трябва отново да се приложат и през есента, за да не се чувстват като “изцеден лимон” за Нова 2013 година.

Кариера
През 2012 година близнаците няма да хващат звезди от небето , кариерно развитие ще има, но то няма да повлияе на живота кардинално. Най-вероятен период за служебен ръст – Април-Май. През цялото време трябва да контролират емоциите си, тъй като склонността към избухивост и агресия може да развали техните отношения през втората половина на Август.

Финанси
Що се отнася до финансовите въпроси, то 2012 г. за близнаците е напълно подходяща.  Техните доходи са стабилни и няма тенденции към упадък.

Личен живот
Неженените близнаци в края на годината ще се окажат в много приятна роля на романтичен герой (или героиня),  женените ще трябва да се посветят изцяло на семейството през Август и Септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top