Близнаци – годишен хороскоп за 2009 г.

май 8 | ,

bliznaci3 Истинският източник на богатството са жизнеспособните идеи

Особен знак в новогодишната нощ на 2009 година е съединението между управителя на Бизнаците – Меркурий, с Юпитер. Тази комбинация обещава много и е възможно времето на предпразнична суета да има смисъл да бъде използвано по-прагматично.

Можете да си осигурите поддръжка, да получите и оцените предложенията, които имате, но може да направите и луксозна покупка, която ефектно ще завърши отминалата година и ще създаде особено настроение на подем и увереност за идващата 2009 година.

От 11януари до 1 февруари Меркурий е в ретроградна фаза. Водолей, който е във върховата си фаза ще пресича пътищата на участниците във вашите жизнени сюжети по най-причудлив начин и не е изключено в настоящите събития да бъде довян някой от вашето минало.

На 18 януари Меркурий отново е в съединение с Юпитер и това е вече по-различен акцент – от суетата и изобилието на впечатления трябва да отделите важното, което ще ви помогне да разширите хоризонти си.

През януари и февруари и началото на март са вероятни далечни пътувания, които ще внесат яснота във въпроси, които отдавна е трябвало да бъдат решени, но някак все не са се нареждали.

В края на януари новини отвън могат съществено да повлияят на деловите ви планове. Ще настъпи корекция на това, което е започнато в края на ноември 2008-а. Но докато Меркурий не затвърди движението си (до 6 февруари), не прибързвайте с инициативите.

От февруари до края на май Венера ще бъде в Овен с връщане в Риби от 11 до 24 април през времето на нейната ретроградна фаза. Това създава особено фокусиране към интереси, свързани с работата или общуването с някаква група от съмишленици.

Това е уникално време, в което можете да организирате нещо с приятелите си и трябва така да планирате „графика“ си за събитията през годината, че да успеете да съчетаете астрологичните тенденциите с личните си цели и желания. Това е прекрасно време за любов и събитията ще се развиват шеметно, макар че непременно ще се усеща известен оттенък на идеализъм.

През юни, когато Близнаците отбелязват рождените си дни, Венера ще бъде в съединение с Марс в Телец (при майските Близнаци това съединение в хороскопите на рождения им ден също присъства и започва да се избистря.).

Това е особено съчетание, което често се среща в годините за сключване на брак, така че хороскопът за Близнаците за 2009 година е белязан с няколко аспекта за късмет.
Марс и Венера създават предпоставки не само за успехи в любовните дела, но и обещават материален успех, макар че изрично условие да постигнете резултат е да положите усилия.

Личната активност ще бъде определящ фактор за успех през юли и август, когато Марс ще се движи в Близнаци. В този период внимателно подхождайте към обещанията, дори към тези, които сте дали на себе си, защото в последствие ще трябва да изпълнявате всичко.

Септември е време за поемане на въздух. Планирайте минимум работа и привеждайте в ред всичко, което се е насъбрало. Максимално удоволствие ще ви достави работата по личния ви имидж или пък други обекти на творческо приложение на силите ви.

Интересът към общуването, светския живот и развлеченията отново видимо нараства от втората половина на октомври.
В началото на ноември Сатурн преминава във Везни и това означава, че в личен план за Близнаците започва период на важни решения и завързване на връзки.

Общите тенденции за ноември говорят за изостряне на борбата за мястото ви под слънцето. Открояват се датите 5,6 и 11 ноември, когато ще бъдат набелязани важните акценти и направени заявления, водещи до ускорение в текущите процеси.
Близнаците в този период ще се чувстват добре в ролята на координатори и посредници.
Освен това, ноември ще бъде благоприятен период за интелектуална дейност и търсене на изход от критични ситуации.

През декември вземете под внимание разпределението на силите във вашите партньорски схеми, когато влиянието върху ситуацията може да не ви е по силите.
Ако градите отношенията си мъдро в този период е възможно да спечелите съюзници, а грешките ще доведат до засилване на позициите на вашите конкуренти.

Хороскопът за Новата 2010 година акцентира на интересна особеност – новите ви възможности ще бъдат свързани с някаква тема от миналото. Събирайте идеи, водете преговори, за да имате добър резерв от планове, от които по-късно да направите избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top