Астрология на успеха

март 21 | , , ,

Огън
Те онеменяват при мисълта за бляскави перспективи в кариерата. Мотивацията за успех и състоятелност при тях е много висока. Но – ето ви парадокс! – те се стремят не толкова да изкарват пари, колкото да ги харчат.
Бюджетът на всички представители на огнените стихии трябва да е достатъчно голям. Осветени от вътрешен огън, те рядко се замислят за „черните дни“, а е добре да го правят, като се има предвид колко са разточителни.

ОВЕНЪТ се издига до върха на служебната стълбица от любов към новото и от амбиции. С лекота ражда и въплъщава на практика ярки идеи, благодарение на което може да създаде добър капитал.

ЛЪВЪТ обича да ръководи и да играе главната роля. Той е истинският творец, стремежът му към постоянно движение напред то спасява от банкрут“ в най-рискованите и опасни начинания.

СТРЕЛЕЦЪТ настойчиво търси пълната свобода, която, разбира се, дават парите. При това обожава да се учи, а чрез новите знания открива и нови източници на приходи.

Земя
Материалните блага за земните знаци са едва ли не на първо място. Другите може и да не са убедени, но те са сигурни, че с пари могат да се купят всички удоволствия на света. Най-много шопингхолици се раждат именно под тези съзвездия. Представителите на земните знаци са свикнали да разчитат на себе си, а не на щастливата финансова звезда. Онова, което не им достига, е умението да почиват и хармонията между работата и свободното време.

ТЕЛЦИТЕ изпитват страст към красивия и разкошен живот, но разбират, че за всичко хубаво трябва да се плаща, затова от тях стават отлични бизнесмени.

ДЕВИТЕ също са последователни като Телците, но техните амбиции са значително по-скромни. Те могат да правят кариера във всяка област, където ще бъдат търсени и нужни внимателният стил на работа и стриктното изпълнение на задачите.

КОЗИРОГЪТ има всички шансове да преуспее във всички сфери благодарение на изключителното си трудолюбие. Необходимо му е само да се научи да харчи разумно заработеното.

Въздух
Въздушните знаци притежават най-добрите комуникативни способности. Не е за чудене, че предпочитат да изкарват пари и да се издигат по служебната стълбица със стабилна подкрепа от околните.
Въздушните знаци трябва да правят кариера в творческите сфери, да имат ненормиран работен ден и възможности за стремително издигане. При такива условия ги чака успех и признание.

БЛИЗНАЦИТЕ се ползват с покровителството на Меркурий, бащата на търговците. Парите сякаш сами падат в ръцете им. Важното е да не ги оставят да отлетят с вятъра, което понякога е присъщо на поривистите Близнаци.

ВЕЗНИТЕ винаги могат да разчитат на закрила от страна на близките и роднините си и особено на любимите си хора, тъй като никой не умее да очарова така, както представителите на този знак.

ВОДОЛЕИТЕ успяват да направят добра кариера с помощта на приятели и съмишленици. Това не е никак трудно, защото те успяват искрено да заинтригуват околните.

Вода
Стихията на водата е пряко свързана с натрупването и инвестирането на средства. Представителите на тези знаци се славят със своята пестеливост, а това не е лошо качество. Важното е тя да не прерасне в скъперничество.

Родените под тези знаци трябва да пестят пари за бъдещето, за да могат един ден да направят много изгодна инвестиция.

РАЦИТЕ постигат успех в семейния бизнес или в компания от семеен тип, където се ценят постоянството и верността към традициите. Работата с деца и като обслужващи в хотел също им подхожда.

СКОРПИОНИТЕ са привлечени от мащабните и рисковани проекти.Те са отлични стратези, готови да изчакат, за да могат по-късно чрез скок да достигнат върха в кариерата си. Могат да постигнат успех в зоните на „стресоустойчивост“‘ и да станат отлични спортисти.

РИБИТЕ въплъщават чувствеността. Те прекрасно разбират тънкостите на човешката душа и стават отлични психолози и изследователи. Уви – това не обещава забогатяване.

Източник: www.chudesa.net

One Response to Астрология на успеха

  1. Mihail Smit каза:

    може би

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top