Астрология на любовта и брака

септември 9 | , , , , , , , ,

Инструментът за това ни представя техниката синастрия – наслагването на хороскопите на двама дуй елин върху друг.За синастричния хороскоп може да се напише цяла книга,но да. се ограничим с най-простия и доста практичен метод за проверка.

Луната в брачния хороскоп характеризира емоционалната сфера на отношенията на съпрузите,описва поведението им през ранните етапи на съвместния живот ,р е акцията на постъпките им спрямо един към друг,: отговаря за стреме¬жа към семейния начин на живот и понякога за най-предпочитания от двойката тесен кръг за общуване.Освен това.в повечето хороскопи тя олицетворява жената,показва по какъв начин се променя личността й във връзка с брака й.
Когато Луната е в Овен,съпрузите са импулсивни и емоционални при изразяването на чувствата им ..чужди са на фини душевни прояви,не са склонни да се привързват един към друг. Стремят се към независимост,но реагират остро на проявите на самостоятелност от страна на съпруга,особено ако Луната е поразена.

Когато Луната е в Телец , двойката се нуждае много от материална осигуреност,тъй като само тогава се чувства спокойно и е способна да гради норма¬лни отношения.Емоциите им са подчинени на трезвата сметка. Често отношенията застиват на определена фаза и тогава им е необходим подтик отвън за по нататъшното развитие на отношенията.Поразената Луна допринася за душевна леност,създава усещане за застинали чувства.

Луната в Близнаци принуждава съпрузите да търсят нови усещания.Твърде вероятно е, когато са решили да встъпят в брак, любовта да е била най-малкото нещо, от което са се ръководили младите хора. По-скоро нея не я е имало, а менталната съвместимост и интелектуалното привличане поради липса на опит да са били приети за това чувство.Затова съпрузите не обичат да се обсъждат семейните им въпроси и са винаги напрегнати в очакване на събития Жената като правило, не е в състояние да се справя с домакинството, тъй като замисля наведнъж много дейности и с усилие довършва до край само крайно необходимите.

Когато Луната е в Рак,съпрузите са грижовни,състрадателни,предпазливи са там,където не чувстват собствената си значимост и контрол над случващото се.Постъпките са подчинени на зова на. сърцето,а не на разума.Те се поддават лесно на чуждо влияние, скривайки собствените си чувства. За такова семейство е абсолютно противопоказно да живеят в общ дом с други семейства.

Луната в Лъв предоставя на двойката само достатъчност,съпрузите полагат усилия само за това,което смятат за необходимо.Съзнателно или несъзнателно те поставят семейството си начело.Още дълго време след сключването на бра¬ка мъжът и жената ще си останат романтици,ще се отнасят един към друг със симпатия и възхищение,ако Луната не е силно поразена. Обикновено те бързо си раждат деца.Склонни са да драматизират чувствата си,често правят семей¬ни сцени пред публика.

Луната в Дева спомага за бързото охладняване един към друг.Хората не са престанали да се обичат,просто чувствата и изразяването им стават прагма-тични,концентрирани, пресметливи, логически обосновани и проверени,някак по-чистоплътни,но безполови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top