АКТИВНА ЛИ Е ТЯ?

април 16 | , , ,

Овен
В любовта е изобретателна и импулсивна. Не може да се каже, че е особено вярна. Обича авантюрите. Най-сигурното средства да я спечелите е остроумното словоизлияние. Такова, каквото не е чувала преди това, поне 100 пъти.
Телец
Отдава се изцяло, чувствена е, обича светлината на свещите и еротичната музика. При търсенето на своя мечтан идеал не е припряна, напротив – проявява се като твърде търпелива. Той трябва да бъде атрактивен и от време на време да я изненадва с проява на мило внимание; не бива и да прибързва с постъпките си.
Близнаци
Често се колебае дали нейния партньор е “истинският”. Затова винаги си има нещо настрана. Но когато един мъж спечели сърцето й, остава му вярна. В любовта е особено интензивна и издръжлива. Би трябвало да измислите за нея нещо по оригинално.
Рак
Много романтична и чувствителна жена. При нея нищо не става без любов. Прибързаността я отблъсква. За секса й е необходима романтична атмосфера. Който иска да я спечели, не бива да се изсилва.
Лъв
Иска да се наслаждава на живота, изобретателна е, обича да изпробва нови варианти и никога не казва “стига”. Нейният партньор трябва да полага усилия да я убеждава в способностите й и да подкрепя интереса й към готвенето. Тя лесно се поддава на комплименти и ласкателства.
Дева
В любовта е активна, но стига всичко да е според нейното желание, който успее да открие начина да се доближи до нея, ще я доведе до най-голям екстаз. Но трябва да внимава – настроението й често се мени. За флирта е необходимо да се избере подходящ момент.

One Response to АКТИВНА ЛИ Е ТЯ?

  1. Много ми харесва сайта, има добра и полезна информация 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top