Годишен любовен хороскоп за 2014

love-couple-banner

Какво ви очаква в любовта през 2014 година? Благоприятен ли е периодът за започване на нова връзка и как ще се развият отношенията ви с партньора?

Овен

Ще се радвате на пълноценна връзка и изключително доверие от страна на партньора. И през 2014 останете верни на принципите си и обсъдете вашите планове с тези на любимия човек. Ако нямате желание да се обвързвате сериозно, в никакъв случай не спестявайте това на човека до вас. Бъдете искрени, това ще ви бъде от полза в близко бъдеще.

Необвързаните имат шанс да срещнат любовта още в първите месеци на годината.Нови запознанства могат да прераснат в сериозна връзка, особено ако срещу вас стои представител на някоя от следните зодии – Стрелец, Лъв, Близнаци или Водолей. Освен успешна в любовта, 2014 ще бъде и годината, в която ще имате възможност да реализирате някои от най-големите си мечти.

Телец

Телците ще бъдат в състояние да си върнат загубеното доверие на любимия човек. Взели сте си поука от минали грешки и сега е моментът да започнете връзката си „на чисто”. Съвместно пътуване или работа по общи проекти ще заздрави връзката ви и вие ще усетите подкрепата на партньора си. Бъдете внимателни в изказванията си и не позволявайте трети лица да се месят в отношенията ви. Опитайте да не се влияете от очакванията на околните.

Предстои ви да вземете важно решение. Консултирайте се със семейството си преди да „навлезете в дълбоките води”. Добра любовна съвместимост с представителите на Козирог, Дева, Риби, Скорпион и Рак.

Близнаци

2014 ще бъде много ефективна по отношение на комуникацията с партньора. Опитайте се да бъдете максимално честни с любимия човек , в противен случай рискувате да се почувства подведен. Най-важното в отношенията между двамата души е прозрачността и вие ще го осъзнаете през следващите няколко месеца. Избягвайте конфликтите, но и бъдете готови за неочаквани обрати.

Силни сте и ще се справите с предизвикателствата на съдбата, особено ако човекът до вас е Водолей, Лъв, Везни или Овен. Необвързаните да не бързат да се впускат в сериозни връзки.

Рак

2014 е годината, в която Раците ще вземат едни от най-важните си решения в любовен план. Следващите месеци са подходящи за планиране на сватби и разводи, и въобще за изясняване на очакванията ви от връзката, в която сте в момента. Голяма част от решенията ви ще бъдат емоционални, в което няма да има нищо лошо, спокойно може да се доверите на интуицията си.

Кратки флиртове и авантюри очакват самотните Раци. Шансовете обаче от тях да излезе сериозна връзка са минимални. Въпреки това бъдете нащрек, ако на хоризонта се появят Риби, Скорпион, Дева или Телец. Именно с представителите на тези зодии любовната ви съвместимост е най-голяма.

Лъв

И през новата година Лъвовете ще се борят за надмощие с половинките си. Ако не осъзнаете, че тази битка е безсмислена, рискувате да загубите любимия човек. Бъдете по-сдържани и отстъпчиви и отделете повече време на човека до вас. Ако започнете да общувате повече, имате шанс не само да запазите връзката си, но и да видите партньора си като равностоен „играч”. Говорете открито за проблемите си.

Необвързаните Лъвове ще действат доста предпазливо на любовния фронт и трудно ще започнат нова връзка. Подходящи партньори – Стрелец, Дева, Овен и Козирог.

Дева

През 2014 Девите ще съумяват да балансират доста добре между семейството и работата. Ще се радвате на хармонична връзка и подкрепата на любимия човек , въпреки че ви очакват доста трудни моменти. Следвайте сърцето си и не се притеснявайте да споделяте страховете с партньора си.Периодът е подходящ за годеж, сватба или съвместно съжителство.

Нови запознанства очакват необвързаните представители на зодия Дева. Шанс да прераснат в сериозна връзка имат приятелствата ви с Лъв, Телец, Скорпион и Дева.

Везни

2014 е годината на трансформациите за Везните. Ще се познаете като притежател на много качества, които не сте подозирали, че притежавате,а това несъмнено ще се отрази на връзката ви. Конфликти и напрежение с любимия човек ще има още в началото на периода. Ако държите на връзката си, не позволявайте щастието да ви се изплъзне. Бъдете премерени в изказванията си и склонни към компромиси.

Необвързаните имат шанс да срещнат нов човек в живота си. За да успеете да го задържите, не бива да позволявате на странични хора да се месят в отношенията ви. Любовна съвместимост с Близнаци, Водолей и Телец.

Скорпион

Година, изпълнена с много положителни емоции в любовен план ще бъде 2014 за Скорпионите. Отношенията ви с партньора са стабилни. Единственото, от което трябва да се страхувате е ревността, която на моменти толкова ще замъглява съзнанието ви, че ще породи сериозни конфликти с любимия човек. Успеете ли да овладеете тази емоция, ще се радвате на хармонична връзка. Средата на годината е подходящ период за сключване на брак.

Необвързаните Скорпиони ще скачат от връзка във връзка. Любовна съвместимост с, Козирог, Риби и Рак.

Стрелец

Ако искате да запазите настоящата си връзка, ще трябва да положите много усилия. Ще бъдете доста емоционални и трудно ще скривате чувствата си. Безпокойство, негодувание и неприятна изненада могат да ви отдалечат от партньора. Ваши близки ще се опитат да ви помогнат да скрепите отношенията си. Ако успеете да простите, не натяквайте стари грешки.

Бурни емоции и нови авантюри очакват самотните Стрелци през 2014. Бъдете внимателни преди да се впуснете в нова връзка. Подходящи партньори са Овен, Лъв, Водолей и Везни

Козирог

Какво искам от живота? Това е въпросът, на който през цялата 2014 Козирозите ще търсят отговор. Това е времето, в което ще погледнете на връзката си с други очи и ще осъзнаете много от грешките си. Освен сериозни разговори с половинката, ви очакват и много красиви моменти заедно. Отделете повече време за почивки и съвместни дейности.

Необвързаните Козирози ще се радват на нови срещи и запознанства. Ще вземете доста емоционални решения. Подходящи партньори за започване на нова връзка са Телец, Скорпион или Дева.

Водолей

През следващите 12 месеца ще имате повече сили, креативност и самоувереност, което ще окаже благоприятно въздействие върху връзката ви. Ще имате доста напрегнати моменти с любимия човек, ще ви се наложи да взимате доста решения,но ако сте решили да продължите живота си с този човек, няма да ги възприемате като драма.

Необвързаните могат да очакват бурни емоции и нови запознанства след месец април. Близнаци, Овен, Лъв и Скорпион са зодиакалните знаци, които могат да ви накарат да летите в облаците от любов. При някои от вас нещата ще се развиват светкавично и е възможно да встъпите в брак само месеци след началото на връзката.

Риби

2014 е годината на равносметката за представителите на зодия Риби. Проблеми с партньора ви очакват още през първите месеци на новата година. Успеете ли да овладеете ситуацията, кризата ще премине бързо и ще се радвате на много любов. Бъдете искрени и се опитайте да решите проблемите заедно. В противен случай,пукнатината помежду ви ще стане по-голяма и е възможно дори да се стигне до раздяла.

Необвързаните ще срещнат нов човек. Не се впускайте в сериозна връзка, поне докато не се уверите, че чувствата му са искрени. Подходящи партньори – Телец, Рак, Козирог и Скорпион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top